*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Hjort Feeders: Tips til Allure Deer for jakt og Backyard Deer Watching

If du lengter å se de vakre hjort kommer i din egen bakgård, eller du ønsker å lokke hjort til en bestemt jakt stativ, hjort brett er en utmerket løsning. Hjort forer spille en viktig rolle i hjortejakt og hjort ser fordi de bidrar lokke hjort til ønsket område. Her er noen gode måter å bruke hjort forer og tips for å få god results.Watch Deer Swarm til din YardThere er ingenting vakrere enn å se hjort fôring i naturen. Hvis du bor i et skogsområde, er du i det perfekte stedet for hjort å se på.

Plasser hjort mater i hagen din, hvor du kan se det fra et vindu - kanskje en kjøkkenvinduet eller stue vindu. Hold hjort materen langt nok unna der reinen ikke vil bli skremt, men nær nok til å nyte å se dem når de kommer. Noen hjort matere har vært kjent for å tiltrekke seg hele familier av hjort. Dette er en skikkelig godbit, og barna vil elske den! Du kan bruke en vanlig hjort materen eller protein mater, men sørg for å blande i litt mais eller ris merkevare.

Hvis mais eller ris merkevare alene ikke tiltrekker hjort til området, prøve å legge epler til materen og plassere et drikkekar i nærheten også. Vann og mat sammen er sikker på å få oppmerksomhet. Hjort er også tiltrukket av salt licks og peanøttsmør. Du kan prøve å spre litt peanøttsmør på nærliggende trær for å lage en sti til hjort feeder.Keep et tett øye på hjort mater for å sørge for at andre dyr ikke får til det før hjorten. Hvis du plasserer materen i et beite der det er kyr, bruker ris merkevare i stedet for korn. Kyr som regel ikke vil spise ris merkevare.

Også bruke en mater som er for høyt opp fra bakken for kyrne å nå, men akkurat rett høyde for en stor deer.A naturfotograf er DreamIf du er en naturfotograf, hjort brett er perfekt for å fange hjort på film i sitt naturlige habitat . En mate kan plasseres innenfor et skogsområde eller i din egen bakgård. Sørg for å plassere materen hvor du kan ta bilder uten å skremme bort hjorten. Hvis du bruker en profesjonell objektiv med en ekstra lang zoom, bør du ha noe problem å fotografere hjort på avstand.

Så lenge reinen ikke kan høre eller se deg mens du tar bildene, vil du være i stand til å fange noen flotte bilder! Hjort-trau for HuntingWhile jakt, hjort brett er en flott måte å tiltrekke hjort til din stand eller ethvert område du ønsker. Husk imidlertid at hjort også beiter på eikenøtter. Hvis området hvor du jakter har en overflod av eiketrær, vil eikenøtter konkurrere tungt med hjort mater i løpet av høstsesongen. Hvis det er svært få eiketrær

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.