*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Få et sunnere Tan Med tanning beds

De fleste mennesker, spesielt kaukasiere som er tilbøyelige til å ha kjedelige og deigaktig ser hudfarge, misunner de som har en helårs brunfarge. Dette er grunnen til mye av kaukasiere i USA ønsker å handle i deres utvasket se etter noe bedre, som en gyllen brunfarge. Dessverre har mange mennesker kjøpt alle slags hudsykdommer eller feil fra basking under solen for lenge (for eksempel fregner), en ujevn hudtone, mørke flekker og enda hudkreft. 1.

Farene ved tradisjonell TanningA masse folk ikke innser dette, men soling ved hjelp av solens skadelige ultrafiolette stråler er virkelig ikke sunt. Selv om du har brukt og nytt solkrem, selv suncreen med en UV-beskyttelse rating på 50 eller 75, er du ikke gir deg selv god nok beskyttelse. Det kan beskytte deg fra å bli fysisk brent av solen, men solens skadelige ultrafiolette stråler og stråling vil fortsatt gå rett gjennom. Dette er grunnen til at det har vært en plutselig interesse for Solstudioer samt andre sunless tanning teknikker.

Fra tanning senger til selvstendig tanners, er det en myriade av tanning produkter og tjenester som du kan se nærmere på. Nå er det bare oppgaven med å finne den rette som passer din tidsplan og budsjett. 2. Når det gjelder Tanning MachinesThere finnes to typer tanning maskiner. Den første er der du ligger på en tanning bed som er en kapsel. Inne i kapselen, vil Solseng klienten måtte legge seg ned på et ark av plexiglass. Lyse UVA og /eller UVB pærer vil sole klienten jevnt uten å måtte flytte eller snu. Den andre typen tanning maskinen ikke er en seng, men mer av en tanning booth.

Dette tanning booth er ofte referert til som en stand up system. Ideen til dette stammer fra solarium. Solstudio klient må gå innenfor den vertikale kammeret der et ultrafiolett spektrum av strålene vil etterligne effekten av solen til fargen på ens hud. - UVB-pærer avgir ultrafiolett rays- oppnå en sunless Tan- UVA stråler er sett til å være mye mindre harmful- UVA-stråler trenger hudens dypere lag, uten å forårsake skade på toppen layers3.

Ting å NoteHeavy og langvarig eksponering for UVB stråler fra solarium kan føre til ulike dårlige effekter på huden som brannsår, kreft og det kan også føre til skade på ens immunsystem. Likevel, mange mennesker velger å bruke solarium siden de viser seg å være bedre alternativ i forhold til å ligge ute i solen. Dette er fordi selv om både tanning teknikker har UVA og UVB-stråler for å hjelpe dem å oppnå den gylne brunfarge, med solarium, kan du fortsatt kontrol

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.