*   >> Lese Utdanning Artikler >> education >> college and university

Cosmetic Dentistry Tilbyr A Smile Makeover

Cosmetic tannbehandling består av tannbehandling som er rettet mot å forbedre den generelle estetikk smilet ditt. Et vakkert smil forbedrer selvtillit og personligheten til et individ. Med den økende media fokus på "smil", og nylig populære TV-programmer som "Extreme Makeover", iført et fantastisk smil har plutselig blitt nesten alles begjære. Videre har den økende bevisstheten mot tannhelse mange mennesker strømmer til tannklinikker hvor avanserte tannpleie prosedyrer er lett tilgjengelig.

Den siste utviklingen i teknologien for tannlegen har aktivert kirurger for å løse et omfattende utvalg av utfordringer i retning av tannkirurgi og prosedyre behandling. Med introduksjonen av kosmetisk tannbehandling, som er populært kjent som bryllup smil, smil makeover, og til og med Hollywood smil, tannlegene er nå i stand til å forbedre den generelle estetikk smil som utdanner deg med en imponerende personlighet.

I motsetning til tradisjonelle tannlegen som er mer opptatt av munnhygiene og orale sykdommer, kosmetisk tannbehandling i stor grad legger vekt på å forbedre utseendet av munnen, tenner og smil til en person. Den tradisjonelle prosessen med å diagnostisere, behandle og forebygge orale sykdommer er et begrenset område av bekymring i vitenskapen om tannbehandling, der som kosmetisk tannbehandling utvider sitt virkeområde tannpleie med fordelen av å gi en make-over til ansikts utseende. For eksempel er tannfyllings en vanlig fremgangsmåte for å behandle og make-up råtnet tennene.

Tidligere, gull, amalam eller noen andre materialer ble brukt til å fylle forfalt området som forlot synlig preg på tennene. Imidlertid har kosmetisk tannbehandling erstattet fyllingsmaterialer med porselen eller annet materiale som tett matche fargen på tennene. I dag fremskritt i teknologien av kosmetisk tannbehandling sikte på å skape et attraktivt utseende med smil makeovers og hele munnen gjenoppbygging. Igjen, smilet make omfatter ulike spesialiserte kosmetisk tannbehandling prosedyrer som for eksempel tannimplantater og tannbleking.

Tilsvarende innebærer full munnen gjenoppbygging prosessen med å håndtere de funksjonelle problemer knyttet til tennene, muskler, bite, og benbygning bruker ekstra kosmetisk tannbehandling prosedyrer. The Fields of Cosmetic Dentistry: Tannbleking: Den mest praktisert område av kosmetisk tannbehandling er tannbleking. Årsaker som for eksempel mat, drikke (kaffe, te, etc), røyking eller dårlig munnhygiene ofte føre til flekker tenner. Bleking er en a

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.