*   >> Lese Utdanning Artikler >> education >> college and university

Tanning Beds For privat Use

Tanning har alltid vært populær som en morsom og avslappende måte å oppnå et luksuriøst kastanje hudfarge. I noen kulturer, er en rik, karamell-farget tan forbundet med helse og vitalitet. Millioner av mennesker streber etter å gi huden den mørke fargen som gjenspeiler styrke og energi. I de senere årene har en ny trend dukket opp. Snarere enn å bruke timer ute i jakten på at mahogny tone, mange mennesker er å investere i sitt eget solarium. I denne artikkelen vil du lære mer om disse hjem løsninger samt en oversikt av solarium og de fordelene de kan provide.

Understanding Grunnleggende om TanningYour huden består av flere lag. Disse inkluderer epidermis (det øverste laget), dermis (laget under epidermis) og subcutaneous lag. Kroppen din produserer melanin, som gir huden din sin naturlige farge. Noen mennesker har en fair tone, mens andre har en mørkere hudfarge basert på mengden av melanin produsert. Når huden utsettes for sollys, solens ultrafiolette stråler akselerere mengden melanin kroppen produserer. Den økte produksjonen av melanin resultater i huden blir mørkere. I tilfelle av folk som har lys hud, huden blir rød eller "solbrent".

Fordelene med å bruke Hjem Tanning BedsOne over risikoen ved å utsette huden din for naturlig sollys er at overeksponering kan skade den. Mens sollys er sunt, mange mennesker har en tendens til å være ute i solen for lenge. Ved å bruke en tanning bed, kan du kontrollere mengden av eksponering huden din har for ultrafiolett lys. Man kan modifisere intensiteten av UV-lys, så vel som varigheten brukt under den. Dette gjør at du kan høste fordelene av de ultrafiolette strålene (inkludert den varme gløden fra en valnøtt-farget tan) uten å skade huden din.

En annen fordel med hjem solarium er deres høye nivå av bekvemmelighet. Selv om du normalt delta på et solstudio, må du gjøre en avtale. Ved å investere i ditt eget system, vil du være fri til å bruke den når planen tillater. I tillegg vil du være i stand til å dra nytte av fordelene med UV-lys i sikringen av dine home.Features i tanning BedsTanning systemer leveres med en rekke forskjellige funksjoner. For eksempel er noen systemer utstyrt med 6 høy utgangs pærer i benken og tak av sengen mens andre tilbyr 12 pærer sammen med to ansikts lamper.

Noen systemer gir et kjølesystem i sengen for å sikre et optimalt nivå av komfort mens du soler deg. De typer lamper som er involvert, kan tilstedeværelsen av reflektorer og materialet som brukes inne i sengen har en direkte innvirkni

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.