*   >> Lese Utdanning Artikler >> education >> college and university

Hvordan Exercise Påvirker Acne

Trening og akne, er det en sammenheng? Jeg er sikker på at du vil være enig i, er at en interessant tanke. Det er også ganske heftig debattert subject.Well, la oss prøve å finne ut og se hva vi kommer opp med. På den ene siden er den treningen som du har valgt å gå gjennom sannsynlig å gjøre huden din svett og feit. Nå som ville være en perfekt setting for akne å utvikle! Acne og livsstil i hendene.

På den annen side, hvis du vurdere muligheten for å snu til en sofagris med din oppmerksomhet sentrert på fjernsynet, som ikke ser ut som en spesielt sunt valg, gjør det vel? Det har vært en god del forskning for å prøve og etablere effekten av trening på akne. Resultatene av en slik studie utført ganske nylig syntes å antyde at det kan være individuelle variasjoner i hvilken grad acne påvirkes av øvelsen. En studie utført på to grupper av deltakere, en som gikk gjennom et treningsprogram og en annen som ikke gjorde det, og fant ingen signifikant sammenheng mellom trening og utbrudd av akne.

Men siden dette er fortsatt et omstridt tema, kan du spille trygt ved å sikre at du minimerer sannsynligheten for å utvikle akne gjennom trening. Acne, setter du på et sted? Muligens du har begynt å føle at dette er et valg mellom djevelen og den mørkeblå sjøen hvis du ikke trener, har du en usunn livsstil; hvis du gjør det, du kjører risikoen for å utvikle akne på grunn av svært aktivitet som du har tatt opp for å forbedre din health.Well, viser hvilken av disse teoriene seg å være den rette, kan du sikkert ta skritt for å unngå å sette deg på risiko for utvikling av akne.

Det vil ikke ta en hel masse å gjøre. Du trenger bare å følge noen enkle regler: bekjempe akne holde håret vekk fra ansiktet. Svette og fett som er bygget opp etter trening kan påvirke ditt hår og hodebunn også, og kan kjøre ned på ansiktet ditt. Dette vil bli ytterligere forverret av noen hårpleie produkt du kan ha brukt for eksempel hårspray etc. Ta skritt for å sikre at håret ikke berører ansiktet og halsen mens du trener; Dette vil i det minste gi deg et forsprang i å kutte ned sjansene for å utvikle akne gjennom trening, så sant det kan skje i det hele tatt.

Velg treningsutstyr nøye fordi det kan gi deg kviser. Prøv å unngå å bruke treningsutstyr som gnir mot huden din, da det er noen bevis for at denne type friksjon kan oppmuntre akne å utvikle. Så igjen, spesielt hvis du trener på et offentlig sted som et treningsstudio, vet at utstyret du bruker, er clean.In en situasjon hvor det samme utstyret

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.