*   >> Lese Utdanning Artikler >> hobby >> computer video games

Oppdrettere og amp; rsquo; Cup Classic utfordrerne & amp; ndash; 2011-Feltet er Shaping Up

Nå som sommeren har kommet litt og noen viktige handicap løp som Pacific Classic, Travers, og Philip Iselin Stakes er kjørt, er det på tide å evaluere Breeders 'Cup Classic utfordrere igjen, og for å se hvordan rang har forskjøvet seg, hvis i det hele tatt.

Acclamation viste at han er absolutt en talent dyr på både gress og polytrack, da han snuste ut hardt flaks Drilling Candy i Grade 1, $ 1 millioner TVG Pacific Classic den 28. august th. Som en del av "Win og du er i" program, tjente han en automatisk plass i $ 5 millioner Breeders 'Cup Classic 5.

november på Churchill Downs. De fleste av hans suksess hadde kommet på torv og ofte torv hester er i stand til å overføre sin form til en av de syntetiske overflater ganske godt, men noen ganger har mindre flaks tilpasse seg naturlig smuss. Hans forbindelser er derfor forståelig nok motvillige til å prøve ham i Breeders 'Cup Classic og hans medeier selv sa at de var mer tilbøyelig til å angi ham i en gress løp på Breeders' Cup dag snarere enn Classic. Vi får vente og se.

Pacific Classic runner up Drilling Candy har hatt sitt andre tøff beat i så mange måneder.

Han endte på tredjeplass i klasse 1 Hollywood Gold Cup i juli, mister ved ikke mer enn en hals til First Dude og Game on Dude. I Stillehavet Classic, Acclamation slå ham rettferdig og firkantede som han hadde nok til å holde ut hard lading Drilling Candy, som igjen tapte ut på sjansen på en Grade 1 vinner med en hals.

Bob Baffert trener fjerde plass finisher Game on Dude, som også vant klasse 1 Santa Anita Handicap tidligere i år, men har ennå til å kartlegge en plan for sin kostnad. Han sa at han kom ut av løpet i god form, men.

Bo Thirsty viste at han er definitivt på eller nær toppen av tre år gamle divisjon med sin 1 1/4 lengde seier i 1 ¼ Travers Stakes sist lørdag. Han trenger å gå opp og slo eldre hester, og han må bli bedre ved 101 Beyer Speed ​​Figur tildelt seieren.

Og selvfølgelig Tizway, vinner av klasse 1, må Whitney Invitational fortsatt bli vurdert som en av de beste utsiktene for Breeders 'Cup. Han eier den nest høyeste Beyer Speed ​​figur for løpene kjøres på skitt over en mil med 111 tallet tjente han for hans dominerende Whitney poengsum.

Han vil gjøre sin neste start i Jockey Club Gold Cup på Belmont, som drives på 1 ¼ miles 1. oktober st.

Whitney runner up Flat Out eier en 113 Beyer tall for hans Suburban seier og en 106 for hans løper opp innsatsen for å Tizway