*   >> Lese Utdanning Artikler >> hobby >> crafts

Lær Sannheten om OTC Acne Treatments

Acne er i de fleste tilfeller en ganske mild lidelse, det er fortsatt sterkt anbefalt at du oppsøke lege før du prøver å behandle det selv. Det er mange over disk alternativer for behandling av acne, hvorav de fleste kan være effektive til i det minste en viss grad. Det er fristende å bare kjøre ned butikken på hjørnet og kjøpe noe basert på anbefaling av en venn eller en vellykket markedsføringskampanje. Du ville være klokere tanke å oppsøke lege, som de kan gi deg råd om den mest effektive form for behandling for ditt tilfelle av acne.

There er et svært stort antall produkter tilgjengelig for å behandle kviser på det nåværende tidspunkt. Du kan alltid ta råd av en venn som har brukt et bestemt produkt, men du må huske på at ikke alle mennesker reagerer på medisiner det samme og ikke alle tilfeller av akne er de samme. Det kan være noen vesentlige forskjeller mellom akne og dine venner. Du vil være bedre i stand til å velge riktig behandling for din situasjon hvis du har en grunnleggende kunnskap om de aktive ingrediensene i de ulike akne medikamenter.

Benzoyl peroxide er en av de mer populære aktive ingredienser som finnes i dagens acne behandlinger. Det kan bli funnet i geleer og kremer og bekjemper akne med en dual action. Først hjelper det å behandle bakterier på overflaten av huden som faktisk forårsaker kviser. For det andre bidrar til å fjerne døde hudceller og oljer fra overflaten av huden din. Når sebum kombinerer med disse døde hudceller blokkerer porene og forårsaker svarte hoder og hvit heads.Benzoyl peroxide har vært fast bestemt på å være trygg i direkte behandling av eksisterende lesjoner.

På klar hud kan den brukes som et forebyggende behandling, vil dette bidra til å holde akne bakterier fra å utvikle på huden. Den eneste bivirkningen er en tendens til å forårsake tørr hud som kan styres ved å redusere søknadene. Forsiktighet bør også tas fordi det vil bleke ut hår og klær. Salisylsyre er en annen vanlig ingrediens i akne behandlinger. Det fungerer ved å fjerne døde hudceller som akkumuleres og blokkere porene i huden. Salisylsyre produkter må brukes selv når huden er klar for å holde akne fra re-forekommende.

Den eneste rapporterte side påvirke er tørking og irritasjon av huden i noen mennesker. De to andre mest vanlige ingrediensene er svovel og resorcinol. Resorcinol fungerer ved å fjerne hele øverste laget av huden som også effektivt fjerner døde hudceller før de kan tette porene. Svovel har vært brukt til å behandle akne i over femti

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.