*   >> Lese Utdanning Artikler >> hobby >> crafts

Acne - Vite om whiteheads og Blackheads For Clear Skin

Hver snakk om akne omfatter begreper som whiteheads og svarte hoder. Hva er de og hvorfor blir de kalt det? La oss finne out.Acne utvikler på hårsekkene som har talgkjertler knyttet til dem. Disse kjertlene produserer en olje som kalles sebum. På grunn av visse grunner sebum endringer i kvalitet og kvantitet som gir opphav til skjell på hårsekken. Dette blokkerer huden pore forårsaker akne. Denne blokkeringen er i begynnelsen av acne.The første fasen av denne blokkeringen viser som hudormer og whiteheads. Disse kalles også som komedoner.

En comedone er en sebaceous hårsekken som er plugget og fylt med sebum, er døde celler etc. En åpen comedone kalles en Komedoner på grunn av sin gråsort utseende. En blokkert komedon betegnes som hvitt hode, som er en liten kul i huden med hud som farge. En Whitehead har lukket munn og Komedoner har en åpen munn. Hva gjør du hvis du har hudormer eller whiteheads- ikke presse dem selv. Som kan forlate permanente arr og også smitte. Best er å nærme seg en hudlege som vil plukke dem åpne om nødvendig under sterile forhold. Vær oppmerksom på at akne arr kan permanent vansire you.

As langt som grunnleggende omsorg er opptatt av, vaske ansiktet forsiktig med litt varmt vann og mild såpe for å fjerne overflødig talg og død hud. Ikke være harde på huden. Vær oppmerksom på at akne tar tid å fjerne. Påfør en aktuell krem ​​som kan være foreskrevet av hudlege. Akne behandling krever tålmodighet. Mange av oss travelt med å bli kvitt akne og skape ytterligere inflammation.This artikkelen er bare for informative formål. Denne artikkelen er ikke ment å være et medisinsk råd, og det er ikke en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning.

Ta kontakt med din lege for medisinsk bekymringer. Følger noen tip gitt i denne artikkelen kun etter avtale legen din. Forfatteren er ikke ansvarlig for eventuelle konsekvenser eller skade som følge av informasjon hentet fra denne artikkelen. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.