*   >> Lese Utdanning Artikler >> home >> home security

! Web Hosting

Web service Hosting Service: En web hosting service er en type Internett vertstjeneste som gir enkeltpersoner, organisasjoner og brukere med elektroniske systemer for lagring av informasjon, bilder, video eller annet innhold tilgjengelig via World Wide Web. Web verter er selskaper som gir plass på en server de eier for bruk av deres kunder samt gi Internett-tilkobling, vanligvis i et datasenter. Web-verter kan også gi datasenteret plass og tilkobling til Internett for servere de ikke eier å være lokalisert i datasenteret, kalt colocation.Types av hosting: 1.

En gratis web hosting service er en web hosting-tjeneste som er gratis, vanligvis annonse-støttet og begrenset funksjonalitet. Gratis web-vertene vil enten gi et underdomene (yourname.example.com) (f.eks 50megs, Byethost, Netfirms) eller en katalog (www.example.com/~yourname) (f.eks Geocities). Derimot vil betalt web verter gir vanligvis et andre nivå domene sammen med hosting (www.yourname.com). Noen gratis verter tillater bruk av separat-kjøpt domener. I sjeldne tilfeller kan en gratis vert også fungere som et domenenavn registrar, men deres register tjenester er som regel dyrere enn others.

A få gratis web-vertene har en grunnleggende pakke gratis (f.eks Freewebs), og forbedret pakker (med flere funksjoner) for en kost. Dette tillater brukere å prøve tjenesten for en innledende studie (se hvordan det utfører i forhold til andre maskiner), og deretter oppgradere når (og hvis) needed.2. En delt web hosting service eller virtuell hosting service er en form for web hosting service der mer enn én forekomst av samme web-tjenesten ligger på en enkelt fysisk server.

Dette er vanligvis den mest økonomiske alternativet for å arrangere så mange mennesker deler den totale kostnaden for server maintenance.3. Reseller hosting er en form for web hosting der kontoen eieren kan splitte opp sine tildelt harddiskplass og båndbredde og videreselge web hosting. Vanligvis forhandlere er web konsulenter inkludert webdesignere, webutviklere, eller systemintegrasjon firma som videreselge web hosting som en tilleggstjeneste for å utfylle sin andre spekter av tjenester.

Vanligvis kan forhandlere motta 50 prosent eller mer rabatt på prisen på en reseller konto fra web hosting leverandør. Forhandlere er også lov til å bestemme sin egen prisstruktur og selv etablere sin egen merkevarebygging. Med andre ord kan en forhandler sette opp sin web hosting selskapet på Internett og begynne å selge web hosting planer under eget varemerk

Page   <<       [1] [2] [3] [4] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.