*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> small business

Making Oppskrifter som passer med riktig Fabric

There må være en enklere måte å finne det perfekte stoffet, den du forelske-perfekt farge, mønster, og føler. Noen ganger er problemet ikke er å finne en du er glad i, men heller begrense det ned til det beste stoffet for dine project.I ønsker å dele med deg et par ting jeg alltid prøver å huske når jeg er på butikken håndverket i at havet av fabric.First det er overflaten utformingen av stoffet og dets farge. Når plukke ut flere stoffer for ett prosjekt er det viktig å sørge for at fargene er estetisk tiltalende når satt sammen.

Du vil også være lurt å se om mønsteret på stoffet går i én retning, hvis så du må kanskje kjøpe ekstra stoff for å stille opp mønsteret. Du vil ønske å sørge for at hvis det er et mønster eller design på stoffet at det er størrelsen i forhold til objektet du skal gjøre. Hvis du gjør noe lite du ikke ønsker å velge et stoff som har en veldig stor trykt design. Virkelig se på materialet og huske på slutten bruk av fabric.Another viktig ting du ønsker å huske på er color av materialet.

Ingen ønsker falmede farger, så lære om de forskjellige måtene produserer fargestoff tekstiler og hvor lenge de kan bli utsatt for lys før falming. Du vil ønske å også vurdere slutten formålet med prosjektet, og hvor mye lys eksponering det vil få. Hvis det vil bli mye, som gardiner, vil du ønsker å fokusere på stoffer som har en høy color quality.You må vurdere hva stoffet er laget av. Avhengig av hva du prøver å gjøre noen stoffer vil være lettere å jobbe med enn andre. Ta quilting, du er best å holde fast med 100% bomullsstoff og for å unngå bomull blander.

100% bomull vil holde seg bedre og samlet er mye lettere å jobbe med for denne typen crafting.Lastly, kvaliteten på stoffet det viktig så vær forsiktig over stoffer. Ikke alltid er dyrere bedre, men det gamle ordtaket "du får hva du betaler for" er oftere enn ikke sant om rabatt stoff. Ofte vil du finne at disse stoffene ikke vasker seg godt, er vanskelig å jobbe med, krympe, og slites ut mye raskere. Og etter at du setter all den tid og energi til å gjøre noe spesielt at det ville være en skam å ha det være bortkastet bare fordi du valgte en dårlig kvalitet stoff.

Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.