*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> small business

GBICs At Computer Parts Now

What er en GBIC? Ifølge webopedia, er A GBIC kort for gbic, en transceiver som konverterer serie elektriske signaler til serie optiske signaler og vice versa. I nettverk, er en GBIC som benyttes for tilkobling av en fiberoptisk system med en Ethernet-system, slik som Fibre Channel og Gigabit Ethernet.GBICs på Computer Parts NowCPN bærer en komplett linje av GBIC, SFP, og GLC moduler. Alle GBICs, SFP, og GLCs selges av CPN er på lager, søknad testet og klart til sending. All GBIC, SFP, og GLC bærer en Computer deler nå 1-års utveksling eller reparasjon garanti mot fabrikasjonsfeil.

Det kan også returneres i original stand innen 14 dager etter levering for full kreditt minus frakt. Vi leverer også levetid teknisk støtte for dette elementet. All GBIC, SFP, og GLC bærer en CPN Computer Parts Nå 1-års utveksling eller reparasjon garanti. Maksimere effektiviteten av nettverket med GBIC, SFP, og GLC moduler. Computer Parts Nå lagerfører et komplett utvalg av kompatible GBIC, SFP, og GLC løsninger. I vårt kontinuerlige arbeid med å levere det høyeste nivået av kundeservice, garanterer vi at GBICs, SFP, og GLCs vil bli sendt ut innen 24 timer.

Hvis du har noen spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss på http: //www. computerpartsnow.com/. Online prisene reflekterer oppussede produkter. Computer deler nå har vært en ledende leverandør av GBIC, SFP, og GLC i over 7 år. Våre kunder inkluderer Verizon, Northrop, myndighetene i USA, Hæren, Sjøforsvaret, Systems, og ulike universiteter over hele landet. Forberedelse for fremtidig vekst spiller en viktig rolle i suksessen til et selskap. Ikke la nettverket ditt stoppe deg fra å oppnå dine mål. Planlegging for vekst og kjøper nytt IT-utstyr ikke alltid går hånd i hånd.

Oftere enn ikke, er den mest tids- og kostnadseffektiv løsning maksimere effektiviteten av din nåværende nettverk. CPN kan hjelpe deg med å bestemme hva kapasiteten er på utstyret ditt, og gi GBIC, SFP, og GLC til en brøkdel av prisen.


Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.