*   >> Lese Utdanning Artikler >> science >> computers

Enkel måte å skru opp programvareinvesteringen

Du kan bruke millioner på den nyeste og beste enterprise software for å drive virksomheten. Men hvis folk som bruker den programvaren daglige dont forstå hvordan du får mest mulig ut av det, har du kastet bort investeringen din. Den nye programvaren vil ende opp med å legge liten eller ingen produktiviteten til de ansatte, og kan ende opp med å gjøre ting verre. Ditt folk vil bli frustrert og utvikle en dårlig holdning om systemet. Dette gjelder spesielt blant mindre tech savvy ansatte. For mer informasjon gå til www.scripts-to-sell.com .

Hvordan ofte har du hørt en kunde eller leverandør av deg klage over telefonen at deres system er treg, eller det er vanskelig å finne informasjon? Hvis din erfaring er som min, hører du det mye. Hvilket budskap betyr at sender om deres bedrift? Enten deres programvare er elendig, eller deres folk er for dumme til å bruke den. Noen ganger, begge er sanne, men oftere folk bare ikke vært ordentlig trained.

A godt eksempel på dette er et lite selskap jeg jobbet for at oppgraderte deres enterprise software etter 20 års arbeid med en utdatert, treg, og rett og slett vanskelig å bruke tilpasset programvare. Selskapet oppgradert til en hermetisert programvare system designet for bedrifter i deres bransje. Det var en stor pakke med masse gode funksjoner som absolutt skulle være svært gunstig for alle employees.Because av dårlig trening imidlertid ansatte hatet den nye programvaren. De lengtet etter det gamle systemet fordi så vanskelig som det var, det var kjent. Dvs nøkkelen.

De visste hvordan det gamle systemet fungerte, og hvordan det er relatert til deres daglige tasks.Among selskapene Ive jobbet med en av de største pengene hullene er dårlig opplæring i programvaren. Så mange selskaper, fra Fortune 100 ned til 10-20 ansattes bedrifter mener at opplæringen gis av programvareprodusenten er tilstrekkelig. Det er aldri fordi mens programvaren selskapet kan forstå alminnelig av din bransje, de aldri har en full forståelse av selskapets spesiell måte å gjøre forretninger. Ved første alt var vel.

Et team av ansatte ble gitt oppgaven med å overføre data, og forbereder den nye programvaren for farten levende dato. Hver ansatt fikk en rekke CD-ROM som lærte dem alt om programvaren, og quizzed dem på funksjoner. Seks uker før de går live-dato fire-timers kurs var planlagt for tre netter på rad med alle ansatte og en trener fra programvareselskapet. Alle lærte mye om den nye programvaren. For å vite mer om det pålogging til www.quick-se

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.