*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

The Big Comeback av Pyjama stil Bukser

Vinteren er endelig av (jeg kan høre sukk av relieve overalt, Igen mine), og en mer fornuftig været er over oss. Ikke overraskende er det naturligvis en tendens til å se etter en lettere og mykere og mindre krevende stoff til å dekke huden. Utviklingen i stoff design og produksjon har gjort oss en tjeneste og med innføringen av lys og fargerike stoff i form av slouchy eller ellers kjent som pyjamas stil bukser, det er en sann sommer casual wear at hvem som helst kan bruke når som helst på dagen ( .

eller natt)

Jeg må tilstå: Jeg er egentlig ikke klar (eller ønsker) å være vitne til masser av unge mennesker marsjerte rett ut av sengen og inn i sine skoler, høyskoler og universiteter fortsatt iført pyjamas. Det ville være litt av et syn for såre øyne, enn si i somrene vi har hatt i Storbritannia i løpet av de siste par årene.

Dessuten er det trolig for kaldt til å bruke pyjamas bukser i vinter ( i hvert fall i de britiske øyer). Men når det kommer til livlig og forfriskende hjem komfort løsning, pyjamas bukser (eller slouchy bukser) er best.


Naturligvis easy cut, myke og løstsittende bukse med snøring i midjen og store lommer er det ting å bli sett i denne sesongen. Lett å sette på midjen er en del av den attraktive naturen av disse plaggene. Ikke bare er de enkle å sette på, men også de er svært enkelt å ta ned, og jeg vil la resten til fantasien ...

Stella McCartney og Paul Smith hadde sine modeller strutting sine bukser bare forrige sesong, i et mylder av farger og funky design. Gjør ingen feil, disse er enkle, men ikke trashy jakt bukser.

Det legges vekt på komfort og hjemme-følelse slouchy bukser og fritidsklær, snarere enn bare billige klær

Du må visualisere. Det er ikke en titt på "Jeg bare rullet ut av sengen, kjære". Det er mer i retning av "Honey, jeg bare kastet dette på", i en uformell og avslappet tone i stemmen. Det er ikke en "se på meg, jeg er for kul for skolen", men heller, jeg er bare i en hast for min gym session med min private trener og dette settet fungerer godt både for gym og for veien til gym.


Ideell med en vanlig hvit t-skjorte, eller en annen vanlig farge toppen og du skli rett inn i en mer avslappet stemning. Fargerike utskrifter og løse kutt fungere godt med myk og lett stoff. Disse "israelske bukse" med sine sterke farger i en myriade av langt-østlige inspirert design bringe inn en følelse av eksotiske steder som ville kontrast godt med en enkel topp eller utfylle en v

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.