*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Top Fashion Trender for 2009-2010

Det er mange unike moter fra 70-tallet og 80-tallet som er den nye mani og mote trend for 2009. Sjekk ut de lyse dristige farger, bandasje kjoler, haremsbukser og hengende jumpsuits. Mange av de fargene som brukes i tekstilene er to toner, for eksempel rødt og gult, oransje og rosa og lilla og blått

Bandasje kjoler og den kroppsnære kjolen er ny stil for denne sesongen.; du kan utfylle disse med seg de nye matchende bandasje stil sandaler å matche.

Hvis du liker å bære denim; revet og syrevask dratt jeans er fortsatt i stil og den foretrukne denim utseende av mange Hollywood-kjendiser. Tribal kostymer og utskrifter med turban og safari drakter har gjort et comeback i år for å gjøre deg se dumdristig, eksotisk og spennende.

De "Eighties" er tilbake med den spektakulære lapels, retro farger og imponerende necklines, og hvis du liker frynser er det mye av fringing falder og sømmer brukes i kjoler og skjørt. Geometriske monokrome mønster utskrifter er også den siste "in" ting, inkludert klassiske svarte og hvite fet grafikk.

Bruk utskriftsjumpsuit, som er tilbake, og de kommer i alle typer fra sexy til uformell til selskapskjoler, og ikke glem å kjøpe din strimlet-up eller vanlig shorts som er så kort i år har de noen ganger la lite til fantasien!

De "Harem" bukser som er løs og baggy er en del av Top Woman motetrender for 2009 og vil virkelig vise at du er på moten i år, hvis du er modig nok til å bære dem. Stripete og leopard print jakker som er løstsittende og guttejente stil er elegant å bære med dine Harem bukser.


V-hals Kimono kjoler, jakker og ermer samt flettverket er også veldig trendy i disse dager. Sko og sommer mesh sandaler og flettverket sko er alle raseri for sommeren 2009. Hvis du liker å bære "metallic", sørg for at du bærer kjedelig metallic slag, særlig hvis de er tilbehør, sko og smykker; sølv og gull, samt kobber og bronse metallic er den kjepphest i år.

Fra naken og gjennomsiktig med ugjennomsiktig under, til feminine chiffon og sand farger som er veldig sofistikert, disse er mange av tekstiler for 2009 .

Bruk en gjennomsiktig toga for din cocktail i kveld, eller en skulder kjoler kalles en "Toga." Dette er veldig smigrende og er den nyeste trenden for denne sommeren, og er slitt som en skjorte, en mini kjole eller en kjole. Den "Toga" kjole og den "greske" kjolen er påminnelser om de greske gudinnene som bodde i Roma, og som var kledd i drapert klær, noen ganger med bare én arm.

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.