*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Historien om Turnbull og Asser skjorter

Turnbull og Asser, den verdenskjente herreklær produsenten, har vunnet internasjonal anerkjennelse for sin elegante godt skreddersydd klær. Merket er særlig kjent for sine klassiske skreddersydde skjorter som vanligvis forbindes med eleganse og høy kvalitet. Faktisk er produksjon av skreddersydde skjorter de viktigste selskapets trumfkort, noe som gjør det lede markedet av prestisje klær.

Bortsett fra det, Turnbull og Asser produserer utsøkte bånd, formelle slitasje, outwear, nattøy, made-to-measure dresser, jakker, kashmir klær og alle slags elegant tilbehør, som hansker, mansjettknapper, hatter, paraplyer og skinnvarer. Etablert i 1885 av Reginald Turnbull og Ernest Asserand, selskapet startet med strømper og åpnet sin første butikk under navnet "John Arthur Turnbull". Som Turnbull og Asser hadde en gunstig beliggenhet, tilgrensende elite herrer klubber, butikken fikk raskt popularitet blant edle klientell.

Siden 1903 Turn og Asser flaggskip har ligget på Jermyn Street, London; Men selskapet har også to amerikanske butikker, i Beverly Hills og New York City. Den nåværende eieren av Turnbull og Asser er Ali al-Fayed som fornyet Jermyn Street store og grunnla to filialer i USA. Selv om tradisjonelt Turnbull og Asser produsert herreklær, det i dag tilbyr klær for damer også. Dermed T & A klienter inkluderer den berømte skuespilleren Gwyneth Paltrow, så vel som mange andre kjendiser.


Turnbull og Asser klær, og spesielt dens skreddersydde skjorter, kjennetegnes av klassiske, men svært dristig og motebevisste design, levende farger og høy -end stoffer, hvorav de fleste er vevd i Italia. Skjorter kommer i ulike størrelser og stiler, og selv om en mann kan ikke finne noe til sin smak, laget etter mål skjorter er tilgjengelig. Personlig service har gjort Turnbull og Asser en uovertruffen skjorte produsenten, etterlater andre konkurrenter. Selv om butikken ikke har lave priser, er antall kjøpere stadig økende.

Faste kunder i Jermyn Street store innrømme at produkter er preget av betydelig levetid, og etter å ha kjøpt en tilpasset skjorte, man kan bruke det i mange år uten å se umoderne. Nesten helt fra begynnelsen Turnbull og Asser servert kongelige, politikere og kjendiser, som selger nydelige skreddersydde skjorter til Sir Winston Churchill, Ronald Reagan, prinsen av Wales, Sean Penn, Ben Stiller og andre kjente personer. Kanskje den beste opplevelsen fra synspunkt av Turnbull og Asser forfremmelse var samarbeidet med 007-serien.

Obligasjoner av ulike gen

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.