*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Miu Miu Spring /Summer 2010 Veske Collection

Endelig har Miu Miu avslørt noen nyheter om den nye reklamekampanjen for våren /sommeren 2010, i virkeligheten vet vi selv om svært lite, heldigvis, er stemningen svært forskjellig fra alle svalene og kattene vi har sett paradert på catwalken i Milano Moda Donna noen måneder siden. Miu Miu er en ung varemerke for Prada gruppen som nå har en veldefinert posisjon i moteverdenen og seg selv som en av hjørnesteinene i italiensk mote over hele verden. Se deg alle noen på dette vakre Miu Miu kampanje.

Den adv å presentere Miu Miu vår /sommer 2010-kolleksjonen er veldig glamorøst, la oss si at du lar litt av den romantiske siden og ondskapsfulle stjernen i fjor høst vinter 2009 2010, her problemet blir alvorlig og nøkkelordet er forførende. Attest fra Miu Miu annonsekampanje er den vakre amerikanske modellen Lindsey Wixson, er klasse 1994 absolutt ikke en modell av skjønnhet "klassisk", er ansiktet hennes urovekkende og sexy og har en Angelina Jolie, er mye verdsatt av designere, er tant "som bare 15 år har åpnet Prada catwalk.

Kampanjen ble opprettet av fotografene Mert Alas og Marcus Piggott, to navn som vi kjenner veldig godt og fashionista som er blant de mest ettertraktede av fotografer, designere spesielt for adv. Her er den imponerende stykke Miu Miu i år som vi kan identifisere posen i nappa kremhvit på sin hals og juvel sandaler med kile og platå, som vi rapporterer direkte til paraden, inkludert blomster, svaler og blanke stoffer og chic. Miu Miu Resort 2010 kolleksjon av parade har sjarmert alle med sin fantastiske clutch, og faktisk har jeg blitt forelsket i meg.

Clutchen Miu Miu bag kalles Stage og ble avvist i 9 varianter, alle vakre og gjort i nappa skinn. Clutchen Miu Miu vesker er laget av nappaskinn i ulike farger, har vi tre forskjellige stiler som er: clutchen å glatte tekstur tilgjengelig i hvitt, svart og liljekonvall, så har vi pochette lappeteppe effekt i sjøvann, trost og svart og endelig clutchen nappa flerfarget broderi tilgjengelig nesten synes at variasjoner i turkis, sol og Tamaris. Hver Miu Miu veske har en kjede håndtak som er innebygd krystaller å matche eller kontrast med fargene på posen.

Hver pose har en sving lås nedleggelse og også her er det fantastiske krystaller. De er vakre poser som du kan nyte å bla gjennom bildegalleriet på Miu Miu nettstedet, er min favoritt lappeteppe effekt trost eller i sjøen water.Miu Miu er et merke som elsker å overraske, begynte som ung linjen av Prada-gruppen, har nå fant et sted for sin ege

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.