*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Assault Rifles Og XM29-fremtiden Weapons

Many interessante og bemerkelsesverdige våpen ble utviklet under andre verdenskrig. De fleste av disse våpnene kommer under maskingevær og pistol kategorier. Flere land fulgte opp med sine egne modeller av våpen. Det var en endring i tiden før andre verdenskrig da et land begynte å tilpasse riflede musketter. Dette har ført til økning i omfanget og kraften av våpen og dermed gjort kampen bare blodig affære. Alt dette er tydelig fra den enorme økningen i nivået av tap i amerikanske borgerkrigen. Ordet assault rifle er avledet fra et tysk ord Sturmgewehr som betyr storm rifle.

Skytevåpen ble ansett å være den første assault rifle som få enorme popularitet. En typisk automatgevær må oppfylle minst en av de følgende egenskaper som er nevnt. Det bør være en individuell våpen som kan brukes til å avfyre ​​fra skulderen, kan gjøre selektiv avfyring, bør omfatte en mellomliggende kraftpatron eller bør være i stand til å levere ammunisjon fra en avtakbar kilde. For å være et automatgevær, skal våpenet oppfyller alle disse kriteriene og teknisk involved.

However, ordet assault rifle oftest brukt i en meget løs forstand henviser til flere andre typer våpen og mer spesielt automatgevær eller AR-15s en halvautomatisk variant av militærgevær. Ifølge amerikanske hæren et automatgevær er en kort og kompakt, selektiv brann våpen som lanserer en patron som er moderat i kraft. Helt siden bruk av rifler, hæren har alltid hatt et mål om å utvikle individuelle kampvåpen. Dermed XM8 ble introdusert for å erstatte de nåværende angrepsvåpnene i amerikanske militæret, M16 og M4. XM29 som var en kombinasjon av 5.6mm assault rifle og en 20mm smart granatkaster.

Disse granatkastere var i stand til å skyte eksplosive runder opp til en halv mil og dermed spore fiendens tropper under tak eller rundt hjørner. Bortsett fra dette den mest brukte versjonen av XM29 er en halvautomatisk 20mm smart granatkaster med avfyring evne til 5,56 * 45mm NATO runde og en toppmontert dataassistert siktesystem med integrert laser avstandsmåleren, termisk syn, nattsyn evner og 6x optisk kikkertsikte. Bærerakett del av dette våpenet har en lys halvautomatisk 20mm kanon, en granatkaster eller en airburst våpen.

Problemet med dette våpenet er at det ikke passer inn i noen bestemt kategori, og for det andre bruker veldig små skjell og viktigst banen til granatkaster er veldig flat. Alle disse problemene har til slutt resulterte i havne hele program.Post kansellering i 2004, ble det delt inn i tre relaterte prog

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.