*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hermes Birkin Are Made Of The Finest Leather

The Hermes Birkin bag er selve symbolet på all luksus poser og mest sikt det som den hellige gral i designer vesker. Victoria Beckham verdens kjente mote divaer eier minst $ 2.000.000 verdt av Hermes poser og Hermes Birkin topper hennes favoritt bag listen. Men det er ikke bare bare én kjendis som hankers løpet Hermes vesker og mer så over Birkins hele kjendis klanen legger testament til dette godt utformet bag. Birkin skiller seg ut i hver womans ønskelisten blant poser til eier i et livsløpsperspektiv.

Selvfølgelig disse posene er veldig over toppen dyrt og ville ta en gjennomsnittlig kvinne minst et par måneder av hennes sparepenger, men det er verdt hver krone spart. Designeren av Hermes Birkin ble Infact inspirert av modell, sanger og skuespiller Jane Birkin som hadde en stor kjærlighet for weekender poser, og dette ga opphav til Birkin. Birkin går fra $ 5000 per pose eller enda høyere, så det er definitivt en investering. Men for godt håndverk arbeid og briljant dyre materialer brukt til å lage denne vesken du ville føle klemme.

Disse posene er laget av de fineste av lær, vanligvis saltvannskrokodille skins som er grunnen til disse posene kreve en boom. Foringen av disse posene er laget av geiteskinn, og er vanligvis av samme farge som det på utsiden av posen. Utsmykking brukes på posene er også ekte gull, diamanter og palladium. Ikke rart hver jente drømmer om å eie en av disse posene. Disse posene er utelukkende håndlagde og det tar nesten 18 dager å fullføre en eneste Birkin bag. Det kommer derfor ikke som noen overraskelse at de fleste har måttet vente i inntil to år for å ha posen.

De kundene som er mye mer vanlig kan forvente sine poser litt raskere. Hver Hermes Birkin er vakkert og eksklusivt håndlaget med håndsøm samt en spesiell type stempling sammen med tegninger og noen konsistent type glidelås layout. Dette poser navnebror James Birkin har selv spøkefullt nevnt at posen har overgått alle hennes berømmelse og kjendisstatus, og er nå enda større enn henne. På grunn av en Birkin er et statussymbol som er til stede i alle eliter garderoben og på hver britiske fotballspillere koner armer.Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.