*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Årets DC Skate Shoes

DC skate sko er bygget for skateboarding samt snowboard. Den utrolige teknologien som ble satt inn i denne skoen var inkludert høy friksjon, slik at du kan makulere fjellet med sikkerhet. Årets DC skate sko har en splitter ny vinter utvalg å velge mellom. Det er 11 nye drapsmann DC skate sko. Hver og en du passerer vil stirre på deg med misunnelse på disse kule gamle skolen sko. Med fantastisk grafikk og slående dristige farger vil du føle at du er konge i verden mens iført DC skate sko.

Noen av skoene som jeg liker er GALLENT S SE med sitt pulserende blå farge og materialvalget Super Suede Pluss det er en favoritt av sorten. Den neste typen kalles Premier S. Dette er det andre valget på de fire øverste sko. Det er en ekte skater sko. Med sin TPR tå vakt og en sårt tiltrengt støtabsorberende hæl airbag det vil gjøre at du føler deg trygg og fri samtidig. MANTECA 3 M S er neste plukke ut av de fire. Dette er alt for farge og kreativitet. Med ekstrem motstand mot slitasje og riper sålene har en utrolig grep.

Disse skoene er ikke bare utseendemessig de har funksjoner som elastisk tungen holder og deres forsterket øvre halvdel gjør dem en kjempeflott DC skate shoe.Last men ikke minst på topp fire er SMITH 2,0 SSE dette briljere sko er det nyeste serien fra pro skater Ryan Smith. Disse skoene har en slags falmet utseende og kommer i en solid farge. Alternativene er svart eller mørk sjokolade. Som alle DC skate sko disse skoene har god kopp sålekonstruksjon med et skum polstret ringer og tunge.

En liten historie bak DC skatesko selskap: Denne kule sko selskapet vokste fra en vanlig gamle klær fabrikk til en bemerkelsesverdig actionfylte friidrett selskap. Og virksomheten er booming. Grunnleggerne av denne historiske stedets navn er Ken Block og Damon Way. DC har alltid presset i skoen mote for menn, kvinner og også barn. Med støtte av mange pro skatere som Rob Dyrdek, Danny Way, og Colin McKay i utgivelsen av "The DC Video" viste fantastisk talent og omtalt Danny Way bryte ikke bare ett men 2 verdensrekorder.

I 2004 eierne solgte selskapet til Quicksilver for totalt 84 millioner dollar. Så mye penger ville være om lag 10 prosent av Quicksilver salg i dag. Senere har selskapet besluttet å kalle sin egen DC veteran Nick Adcock som sin president. Hva vil skje med denne elsket aksjeselskap vil vi aldri vite før da, men for nå er alt skateboard du ryttere dette er skoen som vil hjelpe deg å bli en bedre rytter, og hjelpe deg å lære enklere og raskere fordi DC skate

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.