*   >> Lese Utdanning Artikler >> tech >> internet

Twitter Spår Fotball Poeng !!

Twitter er et fint nytt konsept som har vokst i vekst i løpet av de siste 5 årene siden det ble stiftet i mars 2006. FA Cup ble første gang spilt i Storbritannia over hundre år siden i 1871- 72-sesongen. I kveld, 21 februar 2011, de to har kommet sammen i spektakulær stil !!

Den femte runde kampen mellom West Ham og Burnley var litt over halvveis gjennom første omgang da en tweet kom i å forutsi et mål fra den "eneste nettopp tilbake fra alvorlige skader, men i stand til en rakett" Thomas Hitzlsperger. Allerede neste øyeblikk, der det var en rakett fra den samme mannen.

KLIKK FOR et klart syn på dette miraklet

Så, hvordan skjedde dette?

Var det den utrolige kraften av Twitter på jobb, var det ren tilfeldighet eller var det faktum at direktesendt kamp var bare noen få iphone aktivert nanosekunder foran BBC bloggen ?? Jeg vet ikke, men du kan ha dine synspunkter.

De fleste av oss ville elske å tro at Twitter har noen prediktiv kvalitet som vi visste ikke fra !!

Egentlig, foreslo en annen blogger som diskant kan forutsi en 5-0 seier, og vi kunne alle dra hjem !! Mens jeg skriver denne artikkelen, har West Ham scoret 3 kjappe mål så det er 4-0 med 20 minutter igjen - hvem vet ?! Anmeldelser