*   >> Lese Utdanning Artikler >> tech >> web development

Mobile Application Development

Med den stadig økende populariteten til mobiltelefoner, PDAer og smarttelefoner, har mobil utvikling inn i sin gullalder. Med denne bommen i teknologi, dukket en ny oppsøk av Java - Java 2 Platform, Micro Edition eller J2ME. J2ME gir en fyldig, elastisk miljø for programmer som kjører på forbruker-enheter, for eksempel Internett-klar smarttelefoner og PDA-er. J2ME leverer kraften og fordelene med Java-teknologi til forbruker og innebygde enheter.

J2ME omfatter store nettverk støtte, en stadig voksende tilhenger av programmerere, og integrerte programmer som er like brukervennlige som mange desktop-applikasjoner. J2ME-baserte programmer er i stand til å ta hensyn til de spesifikke kjennetegn ved enhetene de bor, noe som gjør dem i stand til å utnytte hver enhet til sitt fulle potensial. I summering, er J2ME standard for mobil utvikling i dag - med en følge av programvareleverandører, forbrukere, programmerere, og markedsførere.

Selv om programmerere er ikke så vanlig som de er for desktop-applikasjoner, mange firmaer tilbyr flotte J2ME programutvikling pakker. Full-service selskaper som Red Fly Studios, Irland, tilbyr J2ME tjenester til konkurransedyktige priser. Når dette kombineres med et kraftig operativsystem, kan J2ME virkelig begynne å nå sitt fulle potensial. Symbian har vært en strøm-aktør i det mobile operativsystemet spill for en stund. Symbian er et programvarelisensiering selskap. Etablert som et privat selskap i juni 1998, har Symbian vært rundt mobile applikasjonsutvikling spill for en stund.

Symbian har hovedkontor i Storbritannia, men sysselsetter over 1000 mennesker i sin verdensomspennende kontorer. Under tidlig i 2005, ble 14,5 millioner telefoner produsert med Symbian operativsystem, og bringer den verdensomspennende tally til 39 millioner Symbian-baserte telefoner. Symbian refererer til seg selv som "det mobile operativsystemet," og det er vanskelig å argumentere med tall som those.To konkludere, fokuserer mobil utvikling på to ting - et programmeringsspråk, og et miljø for det å manifestere seg i Suns Java oppsøkende. , J2ME, er en front-runner i mobil spill.

Symbian er den definitive operativsystem (miljø) for mobile applikasjoner. Når du leter etter mobil utvikling, er det viktig å vurdere disse to faktorene, og deretter finne utviklingen firmaet som passer dine behov. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.