*   >> Lese Utdanning Artikler >> family >> family health safety

Deilig Cum Sunn Snack For barn

Mesteparten av tiden, søker etter en rask og sunn matbit blir en svært tøff jobb på grunn, ville ungen bare si at han /hun ikke liker det. Det ville blitt en stor hodepine for å overbevise dem, heller enn smerten du ta for å gjøre maten. Den beste måten du kan gjøre dem spise er å gjøre delicions mat med mindre fettinnhold og mer deilige ingredienser. Folk har begynt å kjøpe små kaker og baker som det blir veldig lett for dem å mate ther barn uten å vite konsekvensene av det samme når deres barn vokse og bli voksne.
Så hva sould være den rette for dette? Denne artikkelen kaster lys over det enkelt å lage sunn snacks for barna som kan hjelpe dem å føle seg tilfreds og samt opprettholde sin health.Banana crushersOne av de enkleste sunn snack for barna ville være å gjøre Banana knusere. Prosessen med å lage banan crusher ville ta bare tre fire minutter av din tid, og det ville være en virkelig deilig snack for barna. Du trenger bare å skrelle bananen og gjøre det drukne i en kopp yoghurt. Ta en bolle med cushed korn og bland den med banan yoghurt mix. La det fryse og serverer den til din children.
Cream og raisinYet annen sunn snack for barna ville være å lage krem ​​og rosin. Alt du trenger å til er å strø stangselleri kombinert med kremost eller peanøttsmør og spre noen rosin pålegg over det. Dette vil legge opp til en veldig deilig snack for dine children.Healthy jordbær smoothieThis er en enda en deilig sunn snack for barna som de ville synes er veldig deilig. Du trenger bare å lage en lav fett melk og bland det med en full scoop inneholder protein pulver. Bland den resulterende blanding med friske jordbær og rist den for å få en deilig smoothie.
Tortilla SalsaThis er en veldig unik rett som barn ville elske å ha. Alt du trenger å gjøre er å bare spre Monterrey jack typen ost over hele tortilla. Du må bare holde den i ovnen i bare 20 sekunder. Din deilig tortilla er ready.Mini pizzaThis ville høres veldig bra for barn som folk tror pizza ville gjøre barn fett. Å gjøre en dyktig pizza med lavt fettinnhold ikke ville legge fett for barn. Du må bare unngå å bruke så mye av fettinnhold og gjøre pizza for children.
Tomato soupsMaking en kopp tomatsuppe i en mikrobølgeovn er en veldig god sunn snack som det fungerer som en forrett og holde barna friske ved å stimulere dem til å spise more.Mix helse snackThis er en nok en god matbit som blander frokostblandinger med rosiner, nøtter og andre næringsstoffer godt klemt å komme opp med en god sunn snack for barna. Al

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.