*   >> Lese Utdanning Artikler >> family >> family health safety

Naturlige appetittdempende midler er de trygge

? Mange urteappetittdempende midler har en lang historie med bruk og hevdet helsemessige fordeler. En urt, eller botaniske, er en plante eller en del av et anlegg som brukes for sin duft, smak og /eller terapeutiske egenskaper. Selv om de er såkalte naturlig, urteprodukter er ikke nødvendigvis trygt eller uten skadelige effekter. De kan komme fra planter, men mange planter anses skadelige og poisonous.Unlike resept appetittdempende, de fleste urteprodukter ikke er testet for å sertifisere deres sikkerhet før sin markedsføring.

Deres effektivitet, men er etablert med deres anvendelse i århundrer. Aktive ingredienser i mange naturmidler og kosttilskudd er fortsatt ukjent eller uten klar kunnskap hvordan de work.Some urte kosttilskudd har blitt funnet forurenset med metaller, umerkede reseptbelagte legemidler, mikroorganismer eller andre stoffer. Her er der sunn fornuft kommer i bruk ordre urte kosttilskudd kun fra anerkjente og veletablerte produsenter. De bruker sofistikerte metoder for utvinning av de aktive ingredienser sammen med laboratorieundersøkelser for renheten og effektiviteten av deres produkter.

Dette sikrer deg i kvaliteten på product.Since meste av urteprodukter ikke er klinisk testet, kan de føre til visse helseproblemer. Det kan ikke være lurt å ta urteprodukter hvis du har noen av disse medisinske problemer /tilstander: høyt blodtrykk skjoldbrusk problemer Parkinsons sykdom blodpropp problemer Diabetes Hjertesykdom Epilepsi Depresjon eller psykiatriske problemer Leverproblemer Forstørret nedbrutt kjertel Glaukom historie med slag eller organ transplantWomen som er gravide eller ammende bør være spesielt forsiktig med å bruke urteprodukter, samt med folk som er i ferd med å ha kirurgi.

Sjekk alltid med legen din provider.It er også viktig å rådføre seg med legen din før du bruker urteprodukter hvis du tar noen medisiner (enten resept eller over disk). Noen urte produkter er kjent for å samhandle med medisiner på måter som kan utgjøre risiko for dine health.The helserisiko forbundet med naturlige appetittdempende midler er fordi de fleste av dem inneholder sentralstimulerende som en aktiv ingrediens. Ephedra har vært veldig populært urte supplement til det ble forbudt av FDA, på grunn av de potensielt alvorlige bivirkninger.

En annen stor gruppe av urte-piller inneholder koffein eller koffein lignende stoffer (taurin og guarana). Hovedproblemet med dem er at de mangler effektiviteten gjorde du hørt om noen som gikk ned i vekt ved å drikke st

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.