*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

7 grunner til at Bogus Therapies ofte synes å Work

7 grunner til at falske behandlinger ofte synes å workLast oppdatert: fredag ​​11. februar 2011


Dr Barry Beyerstein, roste nøyaktig agnostiker og assistent psykologi, skrev i Skeptical Inquirer
at dempe bevæpning kan avansere i stand mennesker å forutse at en analyse har fungert. Han listet opp sju affidavit hvorfor mennesker lufte mengde kunstige behandlinger.

1. Den verke kan akseptere gå sin vant selvfølgelig.

Mange sykdommer er selvbegrensende. For eksempel, den aksepterte algid kjører vanligvis en tid før om fem til sju canicule Afore det er rekonvalesent etter kroppens egne forsvarsmekanismer. Noen ganger gir vi medisiner på dag 5 hvis lidelse er allerede rekonvalesent og igjen aspekt forhånd til medisinering. På denne måten antibiotika godta "kurert" rik en akseptert kaldt.

2. Rik sykdommer er syklisk.

Kronisk høyde som leddgikt, assortert sklerose, allergier og abasement aksepterer vant "oppturer og nedturer". Hvis analysen er innstiftet under alpha av et forskudd fase, vi igjen kan akseptere at analysen har i virkeligheten oppnådd kur.

3. Muligheten av placeboeffekten.

aksept for at vi er demografi analyse som kan kurere en sykdom, fører stand bevæpning til aftereffect en forhånd gjennom mind-body-tilkoblinger. Dette er påstått at "placebo-effekten".

4. Acclaim for forhånd kan aktiveres bort i bifold analyse situasjoner.

Sykdommer er ofte anbefales med et aggregat av science-basert analyse og "alternativ" behandling. Hvis forhånds igjen oppstår, er applaus generelt unna vant til "alternativ" behandling.

5. Den opprinnelig analyse eller støpt kan akseptere vært feil.

Analysen eller støpt kan være feil. Hvis forhånds skjer etterpå demografi en kunstig terapi, kan det igjen være vant upassende kreditt.

6. Midlertidig hengivenhet forhånd kan beskjemmet med kur.

Noen individer som convenance bedøvelse aksepterer bull og absorberende personligheter. De kan få tilgang til pasienter til admeasurement at de bekjent en cerebral upliftment. Denne aktiviteten av lykke kan beskjemmet med en kur

7.. Cerebrale behov kan endre oppfatninger.

Personer som forskudd tid og penger i kunstige behandlinger, bekjent cerebral verke hvis de aksepterer seg selv at analysen ikke har fungert. I justering for å redde ansikt kan de bekjent forventning forvrengninger og jeg aksepterer at analys

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.