*   >> Lese Utdanning Artikler >> science >> computers

Hvordan bedriftseiere bygge gode lister?

Most vellykkede elektroniske bedriftseiere forstå kraften i listen bygningen. Med en forståelsesfull liste en bedrift kan teste ut produkter, øke salget og skape en nesten passiv inntekt strømmen. Så hvordan gjør online bedriftseiere bygge gode lister? Se de syv tipsene nedenfor.

(1) Bruk Andre Peoples ResourcesIf du har budsjett til det, kjøpe annonseplass i et populært nyhetsbrev eller på en nettside eller blogg i et beslektet felt. Søk ut nettsteder eller blogger i din nisje og sjekke for å se om de har en operativ nyhetsbrev.

Hvis de godtar annonsering bør du finne en link merket "Annonser" eller "igjen" på nettstedet eller i nyhetsbrevet selv.

(2) Bruk BlogsBlogger og legge til nytt innhold minst 3-5 ganger i uken. Inkluder en link tilbake til landing eller klemme siden. For mer informasjon gå til www.autoresponder-money.com .Blogs er satt til "ping" en søkemotorer og kataloger som Google, Yahoo og Technorati hver gang du legger til nytt innhold. Dette kan bringe inn en jevn strøm av nye abonnenter.

(3) Bruk Co-RegistrationSign opp for en co-registrering tjenesten for å øke størrelsen på listen raskt.

Når noen registrerer seg for et nyhetsbrev eller et produkt demo på en annen nettside, vil en egen link eller side som ber dem om de ønsker å bli lagt til din e-postliste. Mange folk klikker ja. Denne metoden kan være en rimelig å legge til hundrevis av mennesker dagen på listen.

(4) Bruk Classified AdsUse online annonser tjenester som Craig liste, bruke gratis annonser eller Oodle å publisere oppsiktsvekkende annonser som vil lokke interesserte potensielle kunder tilbake til ditt nettsted og e destinasjonssiden.

(5) skrive artikler og sende til artikkel DirectoriesPeople kjærlighet til lese nyttig og interessant how-to artikler. Skriv artikler hver dag, og sende dem til artikkelen kataloger som Ezine artikler eller Go Artikler, etc. For mer informasjon gå til www.list-management-secrets.com • Gjør at du sender inn dine beste og mest polerte artikler fordi du ønsker å folk til klikk på ryggen link i ressurs-boksen.

(6) Skriv Trykk ReleasesIf du har et nytt produkt for å starte eller totalt samlet til en tjeneste eller bare har gjort forbedring, bør du skrive en pressemelding.

Detalj hva du har gjort på en profesjonell "journalistiske" stil og deretter sende den til en publisitet tjeneste som PR web. Inkluder i "Om" -delen en tilbakekobling til nettstedet ditt eller til en spesiell demo av tjenesten eller produktet.

(7) Tilby å Gjest Innlegg på en BlogIf

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.