*   >> Lese Utdanning Artikler >> science >> computers

Tweaks å få fart på Internet Streaming Video

Fødselen av "Guerilla Video" områder, som for eksempel Peekvid.com, Alluc.org og Youtube.com har gitt brukerne umiddelbar tilgang til en mengde gratis mediefiler. Selv om streaming video teknologi gir umiddelbar tilgang til videofiler, er null lasting tid ikke alltid mulig. Det er mange faktorer som attributt til datamaskinens evne til å starte videoer umiddelbart. Andre faktorer som hakkete PC videoavspilling og treg video streaming også hindre seeropplevelsen. Det finnes enkle løsninger på disse problemene.

Noen ganger velger et annet nettsted for kilden til video streaming eller en lavere kvalitet versjon av videoen kan tildele deg med instant play. Disse alternativene er ikke alltid tilgjengelig. Det finnes imidlertid en rekke tilpasninger som hjelper fart på streaming video oppstart ganger, eliminere hakkete PC videoavspilling og stoppe treg streaming video.Before vi starter med de tilpasninger for å få fart på treg streaming video, kan få en grunnleggende forståelse av streaming video teknologi for å stoppe hakkete video.

Streaming video er en forhåndsinnspilte videofiler som kan distribueres som del av en direktesending "feed". Videosignalet blir omformet til et komprimert digitalt signal og overføres fra en webserver. Denne serveren er i stand til å bli multicast samme fil til flere brukere samtidig. Når du klikker på på video det er delvis lastet før du får tilgang til den. Dette er kjent som "bufring". Dette hjelper deg til å laste inn og spille av videoen umiddelbart. Nå kan ta en titt på hvordan å kutte ned på buffering tid, stoppe treg streaming video og eliminere hakkete PC videoavspilling .

Common Streaming Video ProblemsProblem # 1: Hakkete PC Videoavspilling - Hakkete video er vanligvis en PC-ytelse relatert problem. Her er noen ting du kan prøve å stoppe hakkete avspilling og forbedre data performance.Solution A. Slå av maskinvare AccelerationAll medieapplikasjoner krever ulike aspekter av datamaskinens maskinvare. Avhengig av oppgaven, kan kravene endres. Slå av maskinvareakselerasjon Tillater appen å stille krav selv og ikke bli tvunget til å bruke en universell innstilling.

Maskinvareakselerasjon har vært å kjent for å forårsake hakkete PC avspilling, programmet krasjer og treg streaming video problems.You kan eliminere problemet under: 1.Click på "Start" 2.Click "Control Panel" 3.Velg "Settings" -fanen og klikk på "Avansert" .4.Click på "Feilsøking" tab.5.Disable maskinvareakselerasjon helt ved å dra glidebryteren til ekstreme left.S

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.