*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Typer /Typer Human Relations Status På Internett Profiles (Singel, i et forhold, komplisert, Etc)

Notert på profilen status er ikke nødvendigvis sant i henhold til hva det er som i den virkelige verden. Noen kunne bli liggende om status forholdet tilstand så forhåpentligvis vi ikke lett å tro på status for folk vi ikke kjenner på Internett.

1. Single (Single /Singel /Selv)

Vanligvis brukes av personer som ikke har hatt en kjæreste, men kan tolkes av en håndfull av single mennesker er fortsatt ikke gift. Folk som er tilnærmingen. Eller nærmer motsatte kjønn (en fan) kan også ha denne statusen. Vær forsiktig fordi denne statusen er veldig likt av playboy og Playgirl å forføre det motsatte kjønn.

2. i et forhold (Medium Frieri)

Folk som har denne type status mener de har en kjæreste som er klar og at de ikke ønsker å bli plaget andre mennesker som er interessert i dem. Hvis du har en kjæreste /venninne som installerte idol av hjertet av denne statusen i profilen så du er heldig fordi dette er et tegn på positive relasjoner spesielt våre navn eller initialer som sin visepresidentkandidat.

3. Its Complicated (Hengende /et komplisert forhold)

Status da dette er den staten der noen hadde hengt partner /kjæreste, men forholdet er ikke klart float. Relasjoner som dette kan fortsatt endre den i et forhold eller singel, avhengig av utfallet senere. Hvis du er interessert i personer som har denne typen statisk så du er greit tilnærming for å få hjertet hans.

4. Engasjert (forlovede)

Engasjert er staten der mer enn en enkelt eksisterende forpliktelser fra profileieren å ha en alvorlig langsiktig forhold som ekteskap /ekteskap. Eieren av denne statusen egentlig ikke ønsker noen andre som gidder å stjele hennes kjærlighet fra en kjæreste som har vært der.

5. Married (Gift /Ha en mann eller kone)

Dette forhold er et forhold som ikke lenger er ukrenkelig unntak har offisielt skilsmisse. Men det er også folk som ikke er gift, men ikke fortjener statusen til andre innlegget var å uttrykke sin vilje, for ikke å bli forstyrret singler av det motsatte kjønn, så vel som fans og bare for å gjøre narr av andre mennesker ble overrasket /forvirret.

6. I et åpent forhold (forholdet til Open)

Et slikt et åpent forhold er at det er komplisert forhold som er mer fleksibel, hvor folk som har denne statusen har en kjæreste, men ønsker fortsatt for å finne en annen partner som er bedre enn for tiden tilgjengelige. Det er mulig at dette forholdet har vært diskutert og beslu

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.