*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Elektronisk post Joke Passerer Etiquette

E post er en fin måte å holde kontakten med venner, familiemedlemmer og kollegaer. Mange mennesker elsker å gjøre det ved å videresende vitser til dusinvis, om ikke hundrevis, av deres adressebok contacts.Before du blir humor distributør, vær så snill, kan du lese nedenfor etikette forslag, lest e post kan bare finne sine måter å folkeslag virtuelle søppeldunker. Enda verre, kan noen mennesker slutter å lese e post helt hvis du ikke skjønner følge disse retningslinjene: 1.

Alltid gi dine e post emnelinjer eller de kan aldri bli lest, og noen mennesker kan begynne å ignorere alle dine e post entirely.Be så beskrivende som mulig, men don t gå over med multi setnings fag. Det kan være lurt å vurdere å starte emnelinjer med ordet SPØK: eller lignende å la travle mennesker vet de e post aren t haster, men noen mennesker kan ha filtre som automatisk søppel slike messages.2. IKKE skriv din spøker i STORE BOKSTAVER! Nuff said. Mange synes dette er vanskelig å lese eller vurdere slike e-postmeldinger som skriker.

Igjen, sende for mange av disse e post og du vil begynne å få ignored.3. Når du sender e-post til en gruppe mennesker, bruk e post nettside eller programvare s BCC (blindkopi) har i stedet for å bruke CC (kopi) funksjonen. Dette skjuler mottakeradressene fra hver other.If ser jeg en e-post som ble sendt til 100 forskjellige personer jeg er mye mindre sannsynlig å lese den. Plus, blindkopi øker privatliv som noen folk på hjemmelaget listen ville heller ikke ha deres adresser sendt ut til mulig strangers.4.

Planlegging på å sende vitser fra kontoret? Din sjef og IT-ansatte kan, og noen ganger vil (avhengig av bedriftens policy), lese e-post! Unngå smakløs humor på kontoret. Hvis du planlegger på å sende en melding med tvilsom smak, kan du bruke din personlige konto hjemmefra og sørg for å sende til andre folks personlige e-postadresser. Bedre ennå, don t gjøre det på all.Note at e-post kan være permanent bare fordi du sletter en melding ikke t mener det er borte for alltid. Du trenger ikke ønsker å bli husket 10 år senere for å sende en smakløs e postmelding! 5.

Sender aldri e postvedlegg uten først å varsle mottakerne at filer som kommer. Mange spamfiltre, inkludert de på kontoret, sletter e-postvedlegg uten forvarsel, og jeg personlig aldri vil åpne et vedlegg med mindre jeg er klar man er i ferd med å ankomme. Dette er fordi det fra adressen i e-postmeldinger kan lett forfalskes. Plus, kan e-post kontoer bli hacket, slik at nefarious enkeltpersoner til å sende e-post, komplett med malware snøre vedlegg, fra andre folkeslag kontoer uten deres knowledge.6.

Hvis en spøk har blitt videresendt flere ganger, må du fjerne alle de irriterende videresending brak>

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.