*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Fubars av Society

Hva har samfunnet kommet til? I løpet av de siste månedene har jeg undret på hvordan vårt samfunn er i oppløsning rett foran oss! Alle nyheter du ser er om ting helt mot menneskets natur! Disse forbrytelsene er begått av grådighet og hat og sjalusi. For meg er dette uakseptabelt, har jeg satt sammen en liten liste over de mer spesielt ekkelt tilfeller, og lurer på hvordan dette kan gå på!

I dag ble jeg lese nyheter og én bestemt artikkel stakk ut til meg. En artikkel om en kvinne som hadde adoptert 3 barn, og deretter mishandlet dem fysisk og verbalt og til slutt drepte dem. Det er forståelig fra en sinnssykdom synspunkt om fortsatt uakseptabelt, men hun deretter sette dem i fryseren og frøs dem i seks måneder før politiet fant dem i et søk. Søket ble startet med et nyttig nabo som rapporterte overgrep mot barn rundt boligen, dessverre de var seks måneder for sent.

Om et år siden ble en mann drept sine to eldre naboer i stedet for grusomme måter! Det var umulig for verden å forstå, er mer umulig at han fikk lov over grensen til USA frakte de blodige våpen han hadde brukt! Border Patrol hevder de ikke hadde noen grunn til å antok det var menneskelig! Han hevder å føler ingen anger.

En faktisk religion tror på selvmordsbombing, jeg har ingen betenkeligheter med religion andre så at en ting. Hvordan kan noen høyere makt tror det er best å drepe deg selv så vel som så mange andre som du muligens kan ta med deg. Dette boggles meg, jeg vil gjerne vite hva lederne tenker som de sender disse ungdommene ut for å gjøre denne grusomme oppgaven enda bedre hva er disse unge folk tenker? Jeg tror de er lovet en interessant belønning som jeg vil forlate som spekulasjoner som jeg ikke er en ekspert jeg er forbauset over dette kunne ha utviklet!

Har noen andre lagt merke til gassprisene i det siste? Dette kan virke off topic, men jeg tror de høye drivstoffprisene er skapt ikke av stormer 5 år tidligere, men av grådighet av den foreliggende. Fuel har en av de største fortjenestemarginer på noe produkt i verden! Likevel har det doblet i pris de siste 10 årene. Mengden av reserver er enorm og mengden opprettet daglig er også bruk ovenfor. Kina trenger mer og mer fossilt brensel derfor kreve vokser og de store oljeselskapene tror det er rimelig å gjøre livet nesten unlivable til befolkningen i sitt eget land for egen vinning! Overprising av bensin og andre produkter for meg er uakseptabelt! Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.