*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Pekannøtter: Den riktige måten å spise Nuts

Do Husker du da du prøvde å steke et stort stykke kjøtt? Du husker fettet som dryppet fra kjøttet på glørne på grillen trenger? Kan du fortsatt forestille varmen som kom fra hauger av kull som du forberedt under det skive av kjøtt? Kan du likevel huske at fantastisk lukt som wafted i hele huset hver gang du holdt en grillfest? Hvis du kan, så vet du det som trengs for noe å steke. Nok varme, nok plass rundt hver brikke på rack, nok eksponering på alle sider. Steking pekannøtter er bare sånn. Gjort riktig, en stekt pecan smaker fantastisk og har fantastisk helsemessige fordeler.

Lave temperaturer (160 1 700 F) er ideelle siden høyere temperaturer ødelegge pekannøtter umettet fett. Alt som trengs er 15 til 20 minutter å steke nøtter og forbedre deres naturlige sweetness.And akkurat som det er en riktig måte å steke pekannøtter, det er også de beste oppskriftene fra forskjellige måter å steke pekannøtter. Steking pekannøtter kan kjøre fra så kort som fem til ti minutter til over to timer med langsom roasting.The enkleste måten å ha stekt pecans er å bare sette pekannøtter i et enkelt lag på en stekepanne og legg den i ovnen i 5 til 10 minutter.

Du kan spray pecan nøtter med litt soyasaus for å forbedre den flavor.You kan også bake pecans i ovnen etter sprinkling dem med salt. Hold dem inne i 20 minutter. Når pecan nøtter begynner å brun, ta dem ut av ovnen. Tilsett ca 1 ss margarin eller smør til de ristede pekannøtter og røre well.for de som ønsker spicier ristede pecan nøtter, smelte en stokk med smør. Legg en spiseskje med Worcestershire, teskje selleri salt, teskje sesong alt, ts kajennepepper, ts løk salt og hvitløk og salt i smøret. Rør til alle krydder er blandet grundig.

Tilsett 2 liter pecan halvdeler og røre i inntil belagt med sausen. Stek i et grunt langpanne på 2500 for en time. Hell ut og renne av på tørkepapir. Salt stekt pecans lightly.You kan også gjøre gammeldagse ristede pekannøtter. Forvarm ovnen til 2250 F. Spray litt olje på stekepannen. Kombiner en eggehvite og 1 ss vann i en bolle. Beat denne blandingen til eggedosis. Tilsett 2 kopper pecan halvdeler og brett i. Bland kopp hvitt sukker, teskje salt og 1 ts malt kanel i en shaker. Dryss over pekannøtter. Plasser pekannøtter i ovnen til toasted.

Eating ristede pekannøtter er sunt siden de gir deg mer enn 19 vitaminer og mineraler. Ristede pekannøtter, når forberedt på riktig måte, beholde det gode fettet som ble funnet å senke kolesterolnivået. De er også en god kilde til protein og fibe

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.