*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Viktigheten av Dressing Professionally

As et hjem basert virksomhet profesjonell ditt daglige arbeid antrekk kan bestå av jeans og en tee skjorte eller joggebukse og en favoritt skjorte. Hvis du utfører mesteparten av virksomheten din via telefon, faks eller e-post er det lett å glemme at din fysiske utseende kan ha betydning for hvordan potensielle samarbeidspartnere og kunder oppfatter deg.

Enten du velger å møte med en potensiell kunde over lunsj, gave til en gruppe av potensielle henvisning kilder, eller delta på en veldedig fond raiser for å øke synligheten i samfunnet vil det komme en tid i alle hjem entreprenør karriere hvor de må utføre sin virksomhet ansikt til ansikt. Førsteinntrykket er varig så sørg for at du setter deg selv i best posisjon til å få det du ønsker fra en kontakt ved å kle den delen det vil tillate dem du møter med å fokusere på hva du har å si ikke hva du ser like.

It er alltid en god idé å gjøre noen undersøkelser på kleskode av kontoret du besøker, slik at du kan følge den. Hvis du møter med advokater som rutinemessig kle i formelle business antrekk vil du negativt ut hvis du kler business casual. Dette kan ha en innvirkning ikke bare på hvordan du blir mottatt, men også i hvordan du føler deg. Å vite at du ser den delen vil tillate deg og dine kontakter til å fokusere utelukkende på kvaliteten på din kunnskap og presentasjon som vil bli reflektert i den generelle tilliten level.

Because jobbe hjemmefra sjelden krever business casual eller formell antrekk er det lett å la din virksomhet garderobe faller ut av dato. Hvis dette skjer er det ikke nødvendig å bruke en enorm mengde penger påfyll av dine faglige plagg. Faktisk kjøpe noen pålitelige stykker og holde dem i god stand vil mest sannsynlig møte dine behov; mørke fargede dresser, khaki bukser, hvite collared skjorter, og vel polert og profesjonell fottøy er stifter som bør være en del av enhver bedrift garderobe. Prøv å unngå alt som er for trendy, kan det bli utdatert og må skiftes ut raskere.

Du kan også vurdere stykker som kan blandes og matches. Gentlemen kan vurdere å kjøpe flere bånd å gå med en bestemt farge, mens damene kan være lurt å kjøpe en blazer som kan samordne med et skjørt og par slacks.Having riktig garderobe vil hjelpe deg å sende de riktige signalene til dine kontakter for de gangene du trenger ikke å møte i egen person. Hvis din garderobe mangler noen av disse brikkene prioritere det som er nødvendig og sette en rimelig budsjett for dem.

Sørg for at du tar vare på brikkene til å forlenge liv

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.