*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Tips for shopping for klær på Thrift Stores

Har du en hard tid å finne gode ting på Goodwill, Frelsesarmeen, og andre bruktbutikker? Her er en praktisk guide til hvordan du finner den beste klær for billig!

1. Kontroller at du ser gjennom hele rack. Hvis det er 2 skjorter du ønsker på et stativ 0f 100, og du bare ser på et halvt dusin av dem, dine odds hvis finne de du vil ha, er ikke veldig bra!

2. Prøv på ting som du vanligvis kanskje ikke. Hva ser ujevne på en kleshenger ser sannsynligvis bedre på en kropp

3.

Hvis et plagg ikke passer rett, sette den tilbake med mindre!; A) du har tenkt å få det endret, eller B) Det er juuuust for liten og du bruker det som et mål for veie tap!

4. Det er også en god idé å surfe størrelsene nær deg. Størrelser varierer fra merke til merke, og selv fra år til år. Hvis du er ute etter vintage klær, husk at alt pre-1980 vil gjennomsnittlig seks størrelser større enn moderne størrelser! (Så dagens størrelse 8 var i gjennomsnitt en størrelse 14 i 1975!) Noen merker også størrelsen av målinger, som ytterligere kan komplisere det som allerede har en tendens til å være en tilfeldig organisatorisk system.


5. Sørg for å sjekke alle sømmer for integritet og sørge for at du ikke mangler noen knapper eller andre festeanordninger. Inspiser plagget i godt lys for flekker. (Gå i nærheten av et vindu hvis mulig!)

6. Hvis du ikke finner noe, ikke mist motet. Selv den mest erfarne annenhånds shopper noen ganger går tomhendt. Husk å sjekke innom ofte, som disse typer butikker har et stadig roterende inventar. Du kan stoppe tilbake hver dag og finne noe nytt!

7. Sjekk med din favoritt butikker for å se om de har noen salg.

Enkelte butikker har visse fargekoder på salg på bestemte dager, eller noen har en bestemt dag i måneden at de har en utblåsning salg for å gjøre plass til nye inventar. Markere disse salgene på kalenderen din!

8. Det viktigste å huske på er ... ha det gøy!

Når du er ferdig med dine nye klær, eller hvis du har gamle klær du trenger ikke bruke lenger gjemmer seg i skapet ditt, ta dem tilbake til din favoritt bruktbutikk for videresalg.

De fleste sparsommelighet butikker opererer som grunnlag for finansiering noen form for veldedighet, så din donasjon kan også være fradragsberettiget. Sørg for å be om en bekreftelse for alle donasjoner! Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.