*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Den måten å gjenkjenne en falsk Louis Vuitton Purse

Louis Vuitton vesker som ble etablert i 1854, er en av favorittene i tilbehør og mote. Det er sant at du må bruke ganske mye for å være en stolt eier av disse posene, men likevel hver krone du bruker er verdt det. Å være så populære, bør det ikke overraske noen å vite at at en god del av forfalskninger har også dukket opp i markedet. Den dupliserte Louis Vuitton vesker til akkurat som de ekte, og du trenger for å utøve ekstra forsiktighet for å oppdage dem.Du kan hindre forlegenhet ved å kjøpe en falsk en hvis du er bevæpnet med litt informasjon ved å følge noen tips.
Prøv å huske stedet der du kjøpte den fra; i tilfelle det var fra en kjent butikk, da har du en original. Hvis du har kjøpt den fra en hvilken som helst gateselger, så det er en forfalskning. Du bør sjekke ut detaljene i posen nøye før du kjøper den. Sømmene er en viktig del av posen og Louis Vuitton er svært forsiktige med det. Fanen skinn med hjelp fra der håndtakene på vesken blir koblet har like mange masker over øverst.Rommet bag er en falsk hvis det har noe bortsett fra 5 standard selv masker. Undersøke nøye logoen.
Louis Vuitton har detaljert monogram logoer, og samme logo er til stede i hver av sine poser. Å vite om logoen i vesken er ekte eller ikke, kan man gå på nettet, og se ordentlig hva den virkelige Louis Vuitton-logoen ser ut. Hvis posen som du planlegger å kjøpe har en logo, som er enda litt annerledes da det er sikkert ikke en original en. Se etter dato kode i poser fordi hver av de originale Louis Vuitton stykker fra tidlig 80-tallet på har datoen codes.All autentiske poser inneholder disse dato koder i visse steder. Kodene består av 2 alfabeter og deretter fire numerisk.
Hvis bag du planlegger å kjøpe har noe forskjellig fra denne koden og har et annet sett av bokstaver og tall, så er det sikkert en forfalskning. Siden Louis Vuitton vesker er produsert ved hjelp av et enkelt stykke stoff eller skinn, holde et øye med sømmer i bunnen og også for logoer som vises ujevn eller avskåret. slike poser er forfalskninger. Enda en viktig avgjørende faktor er den tags.Louis Vuitton tilbyr koder, men de kommer ikke festet med posen. Koden er festet til kvitteringen som du får på kjøp av bag. Vesken er ikke ekte hvis det kommer med en tag festet.
Sist men ikke minst, er prisen. Louis Vuitton vesker er ganske dyrt. hei er veldig glatt og svært kostbare materialer som kvalitet lammeskinn, krokodille og boa huden blir brukt til å produsere den. Vinyl og andre billige materialer er brukt

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.