*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Karl Lagerfelds Chanel 2009 Catalogue

Chanel har alltid symbolisert eleganse; merkets identitet har alltid vært krystallklar. Karl Lagerfeld er den kreative kraften bak Chanel, men Im sikker på at dere alle var klar over det. Som et resultat av alle de kreative elementene i Chanels merkevarebygging er utrolig, luksuriøst over toppen på måter som få andre merker kan touch (selv om Louis Vuitton også gjør en beundringsverdig jobb med Marc Jacobs ved roret), med reklamekampanjer og kataloger ofte fotografert av Lagerfeld selv.

Han er faktisk mannen bak kameraet for Chanels Spring /Summer 2009 tilbehørskatalog, men for å få en første titt på katalogen og finne ut mer om Krazy Karls konsept for skyte, vil du trenger å gjøre jump.Yes, er at Jerry Hall. Og hun er ser helt fantastisk på 52 år, som spiller på motsatt side den mye yngre Baptiste Giabiconi i Lagerfelds tolkning av 1920 franske romanen Cheri skrevet av Colette.

I romanen, er et år lange mai desember romantikk avbrutt av ekteskapet av den yngre mannen, etter som han returnerer til sin eldre kjæreste for en natt for å motta hennes velsignelse og støtte til å forlate for alltid. Lagerfelds fotografier ser ut til å finne sted i løpet av den ene i går kveld, og de er intet mindre enn fantastisk. Vel, bortsett fra en; ett bilde er i farger, og ser ut til å formidle en helt annen stemning enn de andre. Jeg kan ikke hjelpe, men lurer på om det var et uhell inkludert i elektronisk pakke som vi fikk, eller om det faktisk ser ut i den ikke-elektronisk katalog.

Hvis den gjør det, tror jeg det ville ha vært bedre utelatt, men hvem er jeg til å stille spørsmål ved Karl Lagerfeld? Ingen, dvs hvem, og jeg er sikker på hed fortelle deg at hvis du spurte ham. Egentlig Hed sannsynligvis bare fortelle deg at Im demode.Anyway, digress jeg. Den handbagssigh. Slag av en blandet, uh, bag (no pun intended). Hilights er lett å få øye på - en tyll-dekket klaff pose vattert med rader av paljetter og en annen klassiker klaff, dette ett sett på høykant og gjort til en nord /sør tote som spiller med et tilskuere sanser av proporsjoner og persepsjon.

Theyre vakkert i svært ulike måter, men begge er en spiller på den klassiske Chanel estetiske og gjør observatøren tenke på form og funksjon. Den lowlightssimilarly lett å få øye på. Vesker fashioned å se ut som bæreposer ble kjedelig for lenge siden (Bloomingdales vinyl brun bag Totes, anyone?), Og jeg absolutt ikke trenger å betale så mye for en som disse sannsynligvis kostnad. Også synes hele ideen slags 2003 - logo pos

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.