*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

En tur for Hermes og Louis Vuitton

Now det er fantastisk tid! Vi er på veien for Hermes besøk! Stopper først på reisen: Köln, Tyskland. Bortsett fra sin kjempestor, skremmende og imponerende, nesten 760 år gamle Koelner Dom og den vakre Rhein River, er det også ut til å være ganske fristende shoppingmuligheter, potente nok til å trekke en hel lotta Moolah ut av utenlandske (og lokale) lommer. Få av ICE, vi umiddelbart fant oss selv i sentrum av byen, rett ved den nydelige Dom.

Etter en rask avstikker inn i sin kjølige, enorm nave, vi ledet rett for to av våre favoritt, exorbitantly kostbar parisiske Haute Couture motebutikker: Hermes og Louis Vuitton. Til tross for å ha glemt å ta bilder av bevis, kan du tro oss at disse to butikkene er plassert i en butikk av hverandre (atskilt med en Chopard butikken), beleilig plassert rett ved plaza vender Dom. Dette lokalet gjør at eksponering for hauger av internasjonale besøkende, enten innom for å få gaver til de kjære hjemme, eller villig til å hengi seg med høy klasse goodies.We første ruslet inn i LV butikken.

Hva hadde allerede fanget vår oppmerksomhet fra butikken foran var Louis Vuittons tilsynelatende annerledes Monogram Cerises linje av poser. De fargerike kirsebær eksemplifiserer en frisk og spennende hyllest til Louis tradisjonell signatur monogram lerret rett tid for fruktig og moro våren. Mens to av oss ikke synes å bli enige om mye til tider, fant vi begge Louis Vuitton Sac Plat helt over-the-top det syntes å miste LVs raffinement i kirsebærtreet.

Men Megs falt umiddelbart i kjærlighet med $ 355 Louis Vuitton Pochette Accessoires av to grunner: først av, snarere enn å ta unna den klassiske monogram som alle søker, kirsebær bare lagt en zing å gjøre pochette unik, og for det andre kirsebær kom akkurat i tide til å legge en fjær flørt til en urokkelig Louis Vuitton enkel stil. Annet enn dette nye Monogram Cerises linje, butikken virket litt liten og viste et stort fokus på reise utstyr, som Annette reisevesken vi tidligere omtalt.

Du tror du betaler mye for Louis poser i USA? Takket være elendig valutakurs, kjøpe en pose i USA er et godt kjøp, med tanke på at youd betale 25-35% mer i Germany.Saving det beste til sist, da vi satt foten inn ingen ringere enn den creme-de-la- creme Hermes butikken. Selv om min jente var døende å kjøpe en pose, couldnnot hun for åpenbare grunner. Hva er bemerkelsesverdig om denne butikken var den generelle følelsen av den sofistikerte og høy klasse atmosfære.

Innenfor de to etasjene, vi sjekker ut den enorme

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.