*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Noen interessante fakta og ideer for Pet Halloween Kostymer

Det er ganske morsomt å kle seg kjæledyr i forskjellige kostymer under Halloween. Det er mange kostymer å velge mellom, som vi allerede har ulike kostymer for voksne og barn. Kjæledyr kan også delta i Halloween feiringen med hele familien. Det er mange butikker som tilbyr kostymer for hunder og katter. Ellers kan vi gjøre dem hjemme med materialet som er tilgjengelig. Vi kan bruke gamle jeans og konvertere den til en bukse for kjæledyr. En gammel frakk kan brukes og også skjerf og hatter kan legge til det nye utseendet av kjæledyr. Gamle barneklær kan endres i kostymer for pets.

Pets kan gjøres for å se ut som tv eller film tegn som Spiderman, Superman eller Batman. De kan være kledd opp som en cowboy, en pirat, en heks eller andre dyr som en hest. Dyr kan også gjøres ligne Harry Potter eller Star Wars-figurer. Moroa er i bruk av ulike ideer som vi allerede har brukt for voksne og barn. Halloween er en tid for å skremme folk. Så kan dyret ha glitter eller en reflektor som vil hjelpe på å holde styr på kjæledyret og også legge til nye look.Costumes butikker har kostymer utelukkende for dyr. Det er regnfrakker, gensere og smoking tilgjengelige for kjæledyr.

Disse kostymene gjøre dem ser smart og moderne. Været i løpet av denne sesongen må tas i betraktning når du kle opp kjæledyrene. Hvis det er for kaldt eller regner, så kjæledyret tynn hud vil ikke være i stand til å bære kulden. Det skal bli godt å få dem til å bære en genser eller en tykk kjole. I dyrebutikker sko er også tilgjengelig for kjæledyr. Dette vil bidra til å holde dem varme og fri for smuss. Det vil heller ikke være labb merkene inne i hjemmet. Refleksvester skal bæres av kjæledyr når de tas ut av eierne. Dette vil bidra til å holde styr på dem.

Dessuten vil folk på veien kunne se dem og unngå dem under natten.Standardrommene kostymer for kjæledyr er tilgjengelig i alle de tre størrelser - small, medium og large. Det er nødvendig å ha en idé om størrelsen av kjæledyret ved kjøp for dem. Vekten av pet skal tas i betraktning. Lengden fra undersiden av halsen til hele kroppen uten halen skal måles. Skoene bør kjøpes til størrelsen på potene som kan måles fra den lengste tånegl. Den nøyaktige størrelsen er nødvendig for at kjæledyret føles behagelig. Kjolen skal ikke være for restriktiv eller for løst.

Kjolen skal ikke være slik at kjæledyr kan tygge på den. Med så mye variasjon i klær, hvis skjerf, hatter og annet tilbehør er lagt til, et nytt utseende kan opprettes for kjæledyret under Hallowe

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.