*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Fasjonable Winter Scarf For 2009

De siste skjerf ble laget kun for varmen, i dag er de et motetilbehør. Har fargene fra vinterklær i garderoben gjør du føler deg deprimert? Det er ingen grunn til å få deg ned noe mer fordi det er mange fargerike vinter skjerf til lyse dagen. Når du bestemmer hvilken er den mest hensiktsmessige skjerf, vurdere ikke bare antrekket du vil ha på seg, men også klimaet utendørs. Finn ut hvilke skjerf er fasjonable i år. Ekstra lange skjerf, sjal skjerf og tradisjonelle skjerf er populære høst og vinter skjerf som inkluderer disse tre typene.

Foruten varme de ekstra lange skjerf er favoritt i Europa som legger et trykk på barn moro. Som en enkel stil genser, skjorte, eller en uformell dress, disse skjerf er egnet for enkel kamp. Unngå pels klær eller gensere som har svært travle mønstre siden antrekket vil virke for fullt. De elegante sjal skjerf markere femininitet og nåde kvinner. Skjerf kommer i en rekke forskjellige utførelser. Du kan ha den rundt halsen eller Vikle på overkroppen med en spenne. En mer skinnende berøring kan være der i en elegant brosje.

Selv om kjolen skjørt kan være det beste valget, kan du velge din egen enkel og moden klesstil. For å gjøre deg vakker, slank skjerf den mest tradisjonelle stil og en tilfeldig vikle er nok. Det er en meget allsidig farge som fungerer like godt med lys og mørke farger. Skull skjerf har vært populære i flere år og er fortsatt en varm valg i år. De tynne silke hodeskalle skjerf gå bra med uformelle dresser eller skinnklær. Hvis du ikke liker skallen mønster, kan du alltid velge mellom en rekke andre images.This år LV skjerf i en doodle stil med engelske bokstaver er også et klassisk valg.

Tilfeldig og mote er de mønstre av disse skjerf. Du kan lage skjerfet ser flott ut med bare en tilfeldig T-skjorte eller topp, bare pakk den rundt halsen og du har den stilen du har vært på jakt etter. De kan brukes som sjal på våren og et veldig godt valg, også. Skjerf i dyreprint som leopard aldri synes å gå ut av stilen. Leopard skjerf eier en unik funksjon for å fremheve den ville skjønnheten i din edle og sexy. Du definitivt blitt en ledende rolle, bør leopard skjerf match med lace.The rutete skjerf er lett å matche, og også en tidløs mote element.

Den søte rosa rutete skjerf gjør deg til en søt jente i vinter og svart hvit rutete skjerf går med populære grå klær til perfekt presentere en uformell, kjekk image. Fargene på England rutete skjerf er ikke begrenset til tradisjonelle nyanser som kamel eller elfenben. En mul

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.