*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Louis Vuitton Outlet åpner i Brown Thomas

Louis Vuitton, er luksus bagasjen og tilbehør selskapet til å åpne sin første butikk i Norge tidlig neste måned. Den nye konsesjonen butikken vil være i Brown Thomas på hjørnet av Clarendon Street og Wicklow Street, som BT har øremerket som sin designer hjørne, med Gucci og Prada allerede i position.Louis Vuitton bagasjen er veldig mye i den øverste enden av luksusvarer marked. Det eies av LVMH, som også har Dior, Givenchy og Moet & Chandon i sin omfattende luksusvarer portefølje.

Den karakteristiske Louis Vuitton monogram bagasjen har vært det foretrukne merket for moneyed reisende siden det ble etablert i Frankrike i 1890-årene. Sine berømte dampbåten badebukser starter på (pounds) 5000, mens den mest populære serien av kofferter starter på (pounds) 280. butikken Brown Thomas vil ha bare 250 kvadrat ft, men det vil bære det meste av området. Ifølge selskapet, ble de oppfordret til å åpne i Irland etter dette landets blomstrende økonomi og deres eksisterende irsk kundebase, som til nå har vanligvis hatt til å reise til en av Louis Vuitton fire London butikker.

Hotellet plasseringen av ny konsesjon i dette del av Brown Thomas viser virkningen av varehusets parkeringsplass. Inntil for to år siden, denne delen av butikken på hjørnet av Clarendon Gate ville neppe ha vært tenkt som en førsteklasses retail banen. Det er i motsatt ende av butikken fra Grafton Street, og på den tiden, den sto på en gate med lite footfall og få attraksjoner. Men over 30.000 biler nå passere gjennom bil-parken hver uke og dermed må de passere denne stilfullt redesignet delen av butikken.

I tillegg til dette, er Brown Thomas planlegger en ny sushi bar i sin bygning på Clarendon Street, som ytterligere vil tiltrekke seg slags motebevisste kunder som søker ut velkjent designer brands.The redesign av Powerscourt Centre lenger opp i gaten, med sin vekt på motebutikker på gateplan, forbedrer ytterligere profil gatens som en mote destination.

Louis Vuitton er en av verdens mest kjente luksusmerker, men dens popularitet falt i begynnelsen av 1990, takket være en kombinasjon av gammeldags design og devaluering av merkevaren gjennom spredning av kopi håndvesker og bagasje allment tilgjengelig i gaten markeder worldwide.The selskapet kjemper tilbake, spesielt med rekruttering av høyt profilerte amerikanske designeren Marc Jacobs som sin design direktør.

Han har utviklet en klar til å bære og fottøy utvalg som er for tiden tilgjengelig i bare åtte av selskapets sytten utsalgssteder over hele v

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.