*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Mulberry Shimmy, Sporty bag med Urban Chic

Mulberry, den britiske luksusvarer selskapet nylig avduket Spring 2009 veske kolleksjoner som ble designet av den nye Mulberry designer Emma Hill. Beskrevet som mote artist typiske bærer den britiske levemåten, har Mulberry vunnet ry for enkle, rene, elegant og diskret stiler. Som mange andre Mulberry produkter, har veske linje blitt favoritten skulder godteri for noen flotte kjendiser som Lauren Conrad og Kate Moss.Emma Hill, nylig utnevnt av Mulberry som kreativ direktør, utgitt sin første samling for Mulberry. De tre nye veske design hun brakt er Jenah, Mitzy og Shimmy.

Med klassisk Mulberry stil, de tre design har respektive utmerkelse. Den Jenah er stilig og elegant med halvsirkelformet metall knapp og flettet kjede detalj. Den Jenah kolleksjonen kommer i clutch og tote. Inspirert av ungdommelig ånd, Mitzy pose stemples med Mulberry-logoen har stiler som hobo, skulderveske og tote. Posen vekke stor fristelse er Shimmy bag med sporty skulderrem og overdimensjonerte maskinvare. Stiler av Shimmy bag er tote, hobo og satchel.Graduated fra Ravensbourne Fashion School i Stor brite, 1992, jobbet Emma Hill som tilbehør designer for Burberry og Marc Jacobs.

Etterpå gikk hun til Amerika og Paris, styre Helms av tilbehør design for flere kjente merkevarer. I 2007 erstattet hun den tidligere kreativ direktør Katie Grand at Mulberry og begynte sin innovasjon for det britiske merket. Hills veske kolleksjon for Mulberry er godt matchet med henne klær design, fordi de er inspirert av det samme temaet og farge. Standout kjennetegn på Hills veske design er funksjonalitet. Du kan enkelt finne en lys-vektet bag med avtagbar skulderrem eller funksjonelle interiør små lommer. I tillegg er mange lyse farger introdusert for Mulberry veske nye kolleksjoner.

Fargetoner og nyanser er fuchsia, sitron gul, metallic gull og blå jean. Hill har endret Mulberrys konstant jord tone til en fargerik retning. Den shimmy bag er utformet i en slouchy form med chunky hardware, topp to håndtak og en avtagbar skulderrem. Hvis du vil ha en uformell og elegant utseende, kan shimmy bag passer deg, som det er sporty, funksjonell og allsidig. Det er romslig å holde en god del ting, og kan enten bæres i hånden eller slynge på skulderen. På hver Shimmy bag, det er en signatur metall bagasjen etikett midt foran. Kalven huden er ultra smidig og threadwork er uklanderlig.

The Shimmy er tilgjengelig i flotte farger liker av taupe, oransje, lilla, halm og sand. Du trenger ikke å si denne Mulberry vesken

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.