*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Yves Saint Laurent: The Legend Goes On

Den eksepsjonelle fem tiår karriere av YSL fikk sin pioner foregår 1 august 1936 mens Yves Henri Mathieu Saint Laurent ble født i Oran, Algerie til en fransk Colonial familieenheten. Hans primære kompetanse innen trend utformingen var da han fashioned plagg ment for hans søstre dukker i en alder av tolv. Saint Laurent er hedret som trolig den mest innflytelsesrike i tillegg til anerkjente designere alltid. I virkeligheten var han faktisk en som populariserte bruken av bukser for kvinner på et tidspunkt da bukser ble ansett for bare men.

Yves Saint Laurent, har lenge vært en av ikonene i stilen virksomheten. Hans innsats raskt belønnet off designet for i ekstremt ungdommelig alder av sytten, landet han plikt førsteamanuensis ledet for Christian Dior selv. Hans mer formell adgang til motescenen skjedde under 1 954 etter at han og Karl Lagerfeld delte prime utmerkelser i en internasjonal Wool Secretariat konkurranse. Christian Dior, som tilfeldigvis var en valgt for at konkurrenter, med en gang ansatt bemerkelsesverdig begavet atten år gammel, pluss senere skulle bli avløst av YSL på alder av 21.

Den uheldige død Dior 4 år snart etter åpnet dører for Saint Laurent fordi han ble kåret til den beste blant imperiet Dior etterlatt. Mens han hadde innledende suksess arbeider ment for Dior (hans "Ligne Trapeze" ble svært godt mottatt, hans etterpå kreasjoner fikk ganske lunken vurderinger, og det er kanskje ikke før 1961 da han forlot Dior for å begynne sin personlige design firma, som han begynte å oppnå icon stående ment for hans fantastiske mote designs.By måte mye kunnskap til sin tittel, startet Saint Laurent sin egen mote imperium i 1962.

Han var den første designeren som brukte svart fashion modeller til støtte for hans catwalk show. Hans muser inkludert Betty Catroux og Catherine Deneuve hele prominente personligheter og kjente ikoner. Diane Boulting-Casserley Vandelli, en London socialite millionærer og ambassadør til Couturier i slutten av nittensyttitallet til tidlig på 1980-tallet gjennomført merkevare ekstra populært blant de europeiske jet-set i tillegg til de øvre klasser. Den klær av dette motehuset har blitt anerkjent for å arbeide med en raffinert og trendy eleganse.

Mange mange år før Giorgio Armani selv kom inn i stilen scene, klær har nå vært i stand til å glamorisere for noen "maskuline" elementer som blazer, den bukse dress, smoking og skinnjakken å bæres ved hjelp av moderne videre den mest elegante women.the død motegiganten Yves Saint Lau

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.