*   >> Lese Utdanning Artikler >> tech >> web development

Fire Elementer av en god Website

Tenk deg at du ser på en nettside med en oransje tekstfarge og med en svært liten tekststørrelse som du knapt kan lese. Og mens du klikker en hyperkoblet tema, ville en irrelevant kobling vises. Du ender opp med å stenge og hoppe til neste sted, fordi du føler at din tid er bortkastet. Verken du er en besøkende eller for tiden opprettholder en nettside, en bevissthet om fire elementer av en god nettside er gunstig.

INNHOLD. En nettside bør fremst huse bare passende og relevant informasjon. Innholdet bør være godt skrevet og redigert siden det vil reflektere over det samlede inntrykket av den besøkende. Det er derfor korrekturlesing er svært viktig prosess for tradisjonell eller online skriftlig. Likeledes bør multimedieinnhold være relevant til faget og justert til den klare målet på nettsiden. Til slutt, er hyppigheten av oppdateringer også viktig å vise engasjement for sine besøkende.

DESIGN. Layout fungerer som et vindu for innholdet. Et godt innhold vil ikke skinne med en dårlig layout, bør det være hensiktsmessig å innholdet på nettsiden. De grafiske elementer som bilder som ikke tar for lang tid å laste, farge, hvit plass og typografi må være tiltalende, og konsekvent gjennom sidene.


brukervennlighet. En god nettside bør ha en skikkelig struktur og navigeringskoblinger. Betydning, må det være brukervennlig unngå betrakteren til å være tapt inne på nettsiden. Det er skikkelig navigasjonskoblinger på hvordan du skal gå tilbake til startsiden eller gå tilbake til hovedmenyen. Interne og eksterne lenker skal peke til riktig informasjon.

funksjonalitet. Det er ikke nok at et nettsted inneholder riktig innhold, god design og brukervennlig, men tilbyr også ekstra funksjoner som besøkende vil nyte. Interaktiv forum, chat, avstemninger, levende lenker, streaming media, rask lasting sider, nettleser kompatibilitet, relevante søkeresultater, gir ekstra grunn for besøkende å bo og gå tilbake til området.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.