*   >> Lese Utdanning Artikler >> education >> college and university

Hva har vi lært av antiaging Forskning

? En enorm aspektet av å unngå for tidlig aldring ville være det faktum at vi har en positiv funnet ut hvilke metoder var bra eller dårlig for oss, og likevel om vi ennå ikke fant grunnlag for å få til en stans aldring samlet, har vi lært mye om antiaging forskning. Tillat meg å vise deg hva vi har blitt lært opp til nå om antiaging research.Two regler å følge diett og ExerciseIt er en tid gammel tradisjon som vi alle bør vite om, det faktum at å drikke 8 glass vann om dagen er en av de beste måtene å opprettholde helsen.

Du har frihet til å spise hva du vil, men bruk hjernen din og koker smart å holde deg ung. Antiaging forskning og leger vil alltid anbefaler regelmessig mosjon, og hvis de føler behov de kan legge en streng slanking regime for deg å følge, men husk dette er bare for ditt eget beste for å holde deg ung og i god helse. Hvitt kjøtt, som kylling og svinekjøtt, sammen med frukt og masse grønnsaker er det beste alternativet for et balansert måltid. Mange endringer skjer i kroppen vår når vi blir eldre, for å supplere disse endringene, vitaminer og antioksidanter er det beste alternativet.

Vårt immunsystem er det som hindrer oss i å bli syke og metabolisme er mengden energi (kalorier) kroppen din brenner for å opprettholde seg selv, er det disse to ting vi taper drastisk i aldringsprosessen. Antiaging forskning viser at antioksidant, som kjemper frie radikaler og styrke vårt immunsystem, er en sikker måte å ta kosttilskudd.

Antiaging kremer -! Utvortes bruk antiaging kremer er kun til utvortes bruk fordi nummer én årsak til tidlig antiaging er sola! Direkte eksponering for sollys, noe som antiaging kremer har blitt påvist gjennom antiaging forskning å være beskyttelse mot solen, er ekstremt farlig for huden din, selv om det bare er for noen timer. Det er et variert utvalg av antiaging kremer som vitaminer, serumer, tilbudet fuktighet, kvitte seg med skadede celler fra huden og selv bekjempe rynker! Hvis du er ute etter en rask forbedring og skinne, deretter direkte bruke noen av disse til skin.

Antiaging agenter som We Shall Not ForgetAmazingly, det har blitt bevist gjennom antiaging forskning at den beste måten å nyte livet, slappe av og bli frisk er latter . Det gjør oss bedre, øker våre hjerterytme, lindrer stress og i sin tur Alt dette kombinert fører til mindre rynker og et lykkeligere liv. Annet enn solen, en vesentlig grunn til at voksne mennesker tilsynelatende over natten er, ikke overraskende, stress. Vi vet det gjør oss ned i dumper,

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.