*   >> Lese Utdanning Artikler >> hobby >> crafts

Adult Acne hvordan man skal håndtere det

Akne er vanlig i tenårene og under svangerskapet, når det skjer på voksne det er en veldig stressende situasjon for dem, som samfunnet ikke godkjenner akne eller voksne. Noen voksne føler meg så flau at de ønsker å skjule kviser fra andre folkeslag syn. Studier har vist noen økende bevis på akne, at det kan være en arvelig sykdom også bortsett fra å oppstå på grunn av hormonelle ubalanser. Det er på grunn av oljeproduksjonen og vanstyre av døde celler peeling.

Acne lesjoner hos voksne er normalt sett på ansiktet, men kan også oppstå når som helst på brystet, nakke, rygg, hodebunnen, ben, overarmer og til og med skuldre. Adult akne er svært utholdende i forhold til ungdoms akne, som acne sett i tenårene avtar over tid når hormonene få justert. En annen stor ulempe med voksen akne er at det fører til permanent arrdannelse Nøkkel faktorer som bidrar til voksen akne.

Hormoner er regnet som den største synderen og hovedsakelig forårsake utslett eller utbrudd av akne.

Men, har noen tenkt på de organer som produserer hormoner? Selve faktum er at nyrene, leveren og huden er de viktige organer som er involvert i å eliminere urenheter og avfallspartikler fra kroppen, hvis noen av organene ikke fungerer skikkelig og ikke eliminere avfall ut i kroppen, kan det føre til akne i voksne. Akne eller huden utbrudd er det første symptomet på svikt disse organene står overfor. For å lette eliminering av avfall fra kroppen vann er veldig viktig, når vannet er tatt i god mengder tarmer er ryddet og blodet også blir kvitt sine giftige elementer.

Dersom vanninnholdet reduseres huden ikke kan gjøre sin funksjon av å eliminere avfall, eller lungene kanskje ikke være i stand til å oxygenize blodet på grunn av forurensninger av luft pustet og beholdt i den. Derfor kan de faktorene for akne være luft, mat, følelsesmessig stress, vann etc. Natural voksen akne behandlinger: Bedrifter Den avfall fra kroppen bør elimineres riktig å lette den personen skal bli utsatt for ren luft, vann, naturlig matvaner og matvarer rike på antioksidanter. En naturlig ansikt vask består av rent, varmt vann med sitronsaft kan brukes til å skjemme bort huden.

Sitron har evnen til å redusere olje fra huden, og dermed minimere akne hos voksne. Fiber rik mat hjelper i fjerning av giftstoffer og avfallsstoffer fra kroppen ved å tilrettelegge avføring. Også ved bruk av kosmetiske produkter, trenger omsorg for å bli tatt for ikke å bruke oljebaserte kosmetikk.

Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.