*   >> Lese Utdanning Artikler >> hobby >> crafts

Hva er de beste Acne behandlingsmetoder tilgjengelig tiden?

With dagens medisinske fremskritt, blir vi presentert med mange metoder for å håndtere akne problemer. Med et slikt mylder av løsninger tilgjengelig for oss, ærlig det kan være ganske forvirrende for lekmann. For å hjelpe oss å forstå dette problemet mer, la oss se på ulike metoder for behandling av akne hvis akne ikke svarer til over disk (OTC) medications.First, ville det være lurt å gå til din lokale GP. Hvis du etter to måneder akne fortsatt ikke ser ut til å bli bedre, be om en henvisning til en hudlege.

Behandlinger for akne forskjellig i ulike land og hva som er akseptabelt i en kanskje ikke være tilgjengelig i another.One av de vanligste behandlingene for akne er en antibiotika som tetracyklin. Dette vil drepe bakteriene som er tilstede i den blokkerte hårsekken, og dermed redusere betennelse. Det kan være nødvendig å bli tatt for noen måneder, men er regnet ganske safe.The akne kan også behandles eksternt ved hjelp av erytromycin eller benzoylperoksid. Mens dette reduserer bakterier forårsaker problemet, er det virkelig behandle symptomene heller enn årsaken.

Det vil si at oljen sekresjon og unormal celle adferd som blokkerer follicle i første omgang. Så dessverre, vil akne vanligvis dukke opp igjen i løpet av noen uker etter behandling være stopped.The beste tingen å gjøre er å redusere mengden av olje som blir utskilt, og dette kan oppnås ved å ta vitamin A-derivater (markedsført som Accutane). Det er mange tøffe bivirkninger, for eksempel neseblod og tørr hud med denne behandlingen, så det må gjøres under nøye oppsyn av hudlege. På den gode siden, er over 80% av pasientene permanent kurert av akne.

Det var en gang tenkt at leverskade og depresjon kan forekomme, men dette er ubekreftet. Fødselsskader kan oppstå hvis tas av gravide kvinner, men pasienten også bruker p-piller før du starter behandling unngår this.Exfoliating huden er en annen behandling mye brukt i å kontrollere akne. En kjemisk peeling middel slik som salicylsyre eller glykolsyre blir anvendt som en topisk påføring for å oppmuntre til det øverste laget av huden til å flasse av. Dette er ikke så forferdelig som det høres ut, så bare en mikroskopisk lag i oppløsning.

Den samme effekten kan også oppnås ved bruk av en myk klut eller flytende scrub.Sometimes, er p-piller foreskrevet for kontroll av akne. En kombinert østrogen eller progestogen pille (markedsført som Diane) er den mest effektive og nå er det en ny en på markedet om det kanskje ikke være tilgjengelig i USA som har færr

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.