*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> marketing advertising

Innføring av Sports Massage

Mange terapeuter tilbyr sport massasje på sin Massasje Meny ennå få forstår hva Sports Massage handler om. Når en klient kommer i ber om en sport massasje, noen terapeuter bare reagere ved å gå i dyp. Sport massasje er så mye mer. Mens Sports Massage har noen mål til felles med andre former for massasje terapi, vanlig erfaring i konvensjonell massasje er å ta sikte på å gjenopprette normal funksjon når noen er skadet. Men i idretten er det ingen normal og idrettsutøvere er alltid ute etter å forbedre og få et konkurransefortrinn.

De fleste idrettsutøvere som mål å nå et nivå av ytelse de kan aldri oppnå. En sport massasje terapeut har stort potensial til å hjelpe utøveren til å bli bedre, snarere enn bare vanlig. I kampen for å bli bedre, forsøker utøveren å systematisk øke nivået på trening og dermed utsette kroppen for å gradvis og kontrollert overdrive. Det overdrive kan ofte skape ubalanser og problemer i mykt vev, som hvis ignoreres kan bli kroniske. Klart dette kan hindre utøverne ytelse og /eller sats på forbedring.

Sports Massasje kan bli en viktig ingrediens i en idrettsutøvere suksess og dette er grunnen til toppen konkurrenter innlemme det som en integrert del av sin opplæring regime. Så hva er sports massasje? McGillicuddy

(1) definerer sports massasje som den spesifikke anvendelsen av massasje teknikker, hydroterapi protokoller, omfanget av bevegelse /fleksibilitet protokollen og styrke-trening prinsipper benyttes for å oppnå et bestemt mål ved behandling av idrettsutøvere.

Han mener at det er tre prinsipper som er avgjørende for å forstå hva slags sport massasje skal gjelde for en idrettsutøver til enhver tid. Disse prinsippene er: Timing Teknikk og Intent Tidspunktet for sports massasje er knyttet til når massasje brukes, er det pre-hendelse eller etter hendelsen, i løpet av en periode vedlikehold eller muligens etter skade når rehabilitering er nødvendig. Teknikken refererer til hva massasje /stretching /styrke metoder terapeuter benytter for å forsøke å oppnå hensikten, ønsket resultat.

Intensjonen i pre-arrangement massasje er å varme opp muskler og for å få blodet strømmer gjennom musklene. Massasje teknikker vanligvis brukes er petrissage, vibrasjon, perkusjon, komprimering, muskelUtvidelses slag, etc. Med post-event massasje, er hensikten bistå i redningsprosessen ved å øke venøse og lymfatiske sirkulasjon å hjelpe til med fjerning av metabolske biprodukter og dermed redusere stølhet slik at utøveren kan gå tilbake til full trening r

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.