*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> marketing advertising

VM historie tar deg tilbake til de herlige Moments

History har alltid hatt kapasitet til å fortrylle mennesker med en rekke fantastiske og utrolige øyeblikk. Cricket VM historie er intet unntak fra dette, og inneholder en strålende fortid om opprinnelsen av spillet, om de gylne øyeblikkene på banen og også om strålende prestasjoner av spillere med balltre, har ball eller both.World cup cricket historie vært en vitne til så mange betydningscricke anledninger på banen og gå over alle disse igjen gir en en fantastisk følelse.

Fans som følger spillet seriøst vet hva det betyr å være i stand til å gjenoppleve de gylne øyeblikkene og verne om de fantastiske øyeblikkene. Inntil åtte VM hendelser er avholdt og nesten alle disse hendelsene har kastet opp overraskelser. Man kan vite om dette ved å ta en titt på VM-historien. VM er en av de viktigste hendelsene holdt i cricket verden. Og det på denne gjeve tittelen at hvert lag har som mål å vinne i løpet av tournament.World cup historie informerer 1975 som året da den første verdenscupen ble spilt. Kampen ble spilt i England og totalt 8 lag deltok i den hendelsen.

Så, Øst-Afrika og Sri Lanka var kvalifiseringen, som også er kjent som ørekyt i cricke vilkår. West Indies ble vinnerne for første enda VM spilt i VM-historien. De beseiret Australia med en liten margin på 17 runs i finalen spilt på Lords.The neste VM spilt i VM-historien fant sted i år 1979 og igjen arrangementet ble arrangert av England. Denne gangen også åtte lag deltok i turneringen, og denne gangen ørekyte lagene var Canada og Sri Lanka. Formatet som var på plass for turneringen for første world cup ble fulgt her også. West Indies vant arrangement for andre gang på rad.

Denne gangen de beste vertene England i finalen på Lords.In 1983, England vertskap for VM-turnering igjen. Dette er det eneste tilfellet i VM-historien der arrangementet ble arrangert av ett land tre ganger på rad. Inntil nå har dette aldri skjedd igjen i VM-historien. Denne gangen var det en overraskende vinner, og for første gang i VM-historien West Indies ble beseiret i finalen nok en gang spilt på Lords. I en lav scoring spillet, ble de slått av den indiske team ledet av Kapil Dev. I Indias cricket og VM historie, er denne seieren regnet som en av de viktigste landemerkene.

I 1987, for første gang i historien av verden cup, ble lufthull holdt utenfor England, ble arrangementet i fellesskap arrangert av India og Pakistan. Denne gangen var det Australia som vant denne hendelsen og West India dominans vi begynner å avta litt etter li