*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> marketing advertising

Stiler av kristen musikk -.. Hiphop, Metal, Punk, Rock And RAP.

"Det er noen mennesker som Gud har kalt til evangelisering, og they'redoing en fantastisk jobb, har resultatene Det er flott ... Godwanted oss ​​til å gjøre noe annet . Så vi fikk inn i området ofchallenging mennesker, og vår tjeneste i utgangspunktet skjer offstageone-på-en når vi snakker med folk Det er veldig subtil, men God'sdoing et arbeid Det er underholdning, det er gøy, det er en konsert -.! det er allthose ting - men på en subtil, dypere nivå, berører den people'shearts "(TERRY TAYLOR AV DANIEL AMOS BAND, sitert av Dan andSteve Peters, hva om Christian Rock, s 109)..

" Jeg elsker å høre musikk langsom eller rask ... Ikke stopp, ikke stoppe musikken, spille det på din egen måte jeg heardissenting stemmene raske til å være uenige, men jeg er på en musikk-oppdrag;..... de ikke bry meg . Jeg skal synge disse sangene som setter meg free.Cause barna ønsker å rocke "(ED DeGarmo og Dana KEY," Ikke Stopthe Music, "Streetlight, Benson Publications, 1986, s. 24). "Younow har sanger om smerte og død og skilsmisse og sex andrelationships og alt som hver og en av oss går gjennom, mens på en gang moderne kristen musikk bare snakket aboutthe død og oppstandelse.

Vi er mye mer i kontakt withourselves og våre naboer , som er hele ideen bak Christin første omgang "(MELISSA roret av myrra RECORDS, Musikk Linemagazine juni 1986 s. 4) .I Greebville Seminary konferansen om lovsang Taylors av Southcarolina sa" siste tretti årene eller så har sett det meste dramaticand raske endringer i protestantiske tilbedelse i noen gang siden theReformation. Sikkert rektor mark og symbol på at endring isthe endring i musikk i kirken. Utviklingen av hva hascome å bli kalt moderne kristen musikk (CCM) har blitt anamazingly utbredt fenomen " .

På grunn av økningen av Pentecostalismthere er noen dramatisk endring i utviklingen av CCM. ContemporaryChristian Musikk er pop /rock versjon av kristen musikk med lyricsbased på kristen tro. Moderne kristen musikk ble MerPopulære i 1980 med musikk av Christian Music Artist Michael W.Smith og Amy Grant. Millioner av kopier av det albumet ble solgt på verdensbasis. Last ned Christian musikkvideo, videobånd, kristne TV-programmer, Christian MTV Shows og kristne musikkvideoer Ved 1990'sthere var mange nye kristne musikkstiler som hip hop, metal, punk og alternative stiler av Christian Music.

Christian Musikkartister som Lost Dogs , Joy Electric og Starflyer 59 var mot den nye stiler av Contemporary ChristianMusic og de fortsatte å skape og kompilere O

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.