*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> marketing advertising

Christian Music som fyller deg med mer enn bare Old Time Rock N Roll

. Noen av de tidligste kristne musikken var om den nye testamentand fleste var enkle salmer. Noen av disse Christian musikalsk hymnscan fortsatt bli hørt i dag, blant annet "Våkn opp, våkn O sleeper" onthe anledning noens baptism.Jesus og hans disipler svært sannsynlig ville ha sunget salmer fromtheir tid som for natur gjør dem kristne music.Early kristne fortsatte å synge salmer mye som de weresung da. Evangeliene av Matteus (26:30) og Mark (14:26) statethat Jesus sang en salme med disiplene umiddelbart før hisbetrayal.

Apostelen Paulus i Efeserbrevet (05:19) formante menigheten i Efesus til å snakke med hverandre "i psalmsand salmer og åndelige sanger, og synger og leker i yourheart til Herren". Nylige Christian MusicThe nyeste vanligste formen for kristen musikk er contemporaryChristian musikk. Dette trekker noe av sin innflytelse fra secularmusic av forrige århundre, og er den mest populære typen ofChristian musikk i den vestlige verden i dag.

Selv om det aremany kristne artister i mainstream musikkbransjen, refererer begrepet moderne kristen musikk vanligvis spesifikt til artister innenfor den kristne musikkbransjen thatare spilt på kristen musikk radio. Christian Music TouchesYou hvor du er. Men gjennom det hele, har Christian musikk, withor uten tekster, blitt brukt av kristne musikk singersand musikere til å ære Gud, inspirere hans folk, utfordre thewayward og lysner en stormfull dag i tusenvis av years.

Most av oss, spesielt i løpet av de siste årene har readabout de politisk korrekte rantings av sekulære som ønsker å gjøre unna med noe å gjøre med kristendommen andalso som det gjelder for kristen musikk. Det er mange mennesker som er imot alle former for moderne kristen musikk andChristian Rock. De har forsøkt å dømme sin kilde og finne ut det er bare en annen form for rock n roll. At thereis ingen kristne budskap til det som betyr noe åndelig så itshould bare grupperes i rock n roll eller contemporarymusic categories.

So spørsmålet har blitt spurt er det departementet Christianmusic? Betyr meldingen i denne kristen musikk bety noe mer enn noen andre gjennomsnittlig rockelåt eller contemporarylistening musikk i dag? Den nåværende kristne musikkbransjen hasthe plikt til å bevise at det å gi kristen musikk titleof departementet er deserved.One kristen musikk artist som gjør nettopp det er Tim Kaufman. Han bringer ros til Herren i sangene hans.

Han gleder seg til det faktum at hans kristen musikk har helpedminister til lyttere som var uvitende om at

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.