*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> small business

Hvordan slå sneakiest programvare kalt ADWARE

When adware ønsker ikke å snike seg inn gjennom et åpent vindu, vil den prøve å lure deg til å la det inn gjennom inngangsdøren. Tror ikke du kan bli lurt? Ikke vær så sikker før du har sjekket ut disse vanligste måtene folk har blitt lurt til å la malware å bli installert på sine maskiner. Adware Installasjon Trick 1: snylter Arrangører av adware, programvare som viser reklame på brukerens datamaskin, bruke noen listige triks for å få deg til å installere deres programvare på din maskin. Her er hva du skal se etter.

Adware er, per definisjon, noe fornuftige folk ikke vil ha på sine datamaskiner. Det er derfor malware kan ikke bare komme ut og be folk om å installere det. Ofte er datamaskinen eieren helt uvitende om det blir installert. Men ikke alwaysHow det fungerer: malware kan komme sammen med en legitim stykke programvare brukeren faktisk ønsker, for eksempel et spill eller uttrykksikon. Malware er bare merket "følgesvenn programvare," uten noen indikasjon på hva den vil gjøre. Hvordan bekjempe det: være svært skeptisk til all programvare som følger med annen programvare.

Ikke installert programvare som følger med annen programvare med mindre du vet alt at den medfølgende programvaren gjør. Tross alt, hvis den medfølgende programmet har noe å gjøre med det programmet du faktisk ønsker, hvorfor kunne ikke programvareutvikleren bare få både programmenes funksjoner i ett enkelt stykke programvare? Programvareutviklere er nå svært følsomme for malware bekymringer og vil gi en lengre forklaring på akkurat hvorfor den medfølgende programvaren er nødvendig, i de tilfeller der de faktisk trenger å bruke medfølgende programvare.

Adware Installasjon Trick 2: Agn og slå Slik fungerer det: siden folk blir mer og mer mistenksom av medfølgende programvare, kan malware utviklere bare merke det som verdifull programvare, for eksempel en nettleser-plugin som visstnok akselererer nettlesing (men i virkeligheten bare viser annonser). Hvordan bekjempe det: igjen, er et mistenkelig sinn nyttig i å unngå malware. Spør deg selv noen spørsmål: o Hva vil denne programvaren egentlig gjøre? Malware kommer ofte med svært diffuse krav vedlagt.

Jada, det sier det vil forbedre leseopplevelsen, men hvordan? Ofte dette bedre surfeopplevelse betyr bare en surfeopplevelse med mer reklame. o Hvis programvaren er så stor, hvorfor er det som blir gitt bort gratis? Mest vanlig er programvare bare gitt ut gratis i to tilfeller: hvis det er Opensource (designet av et fellesskap av utviklere

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.