*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Kleskode etikette for Black Tie Attire

Have du blitt invitert til en hendelse som krever svart slips antrekk, og er litt usikker på hva hvordan du kler deg for anledningen? Nedenfor er alle grunnleggende du trenger å vite for å bli kledd riktig for et svart slips funksjon. Hvis du følger de enkle tipsene nedenfor vil du unngå pinlig fashion faux pas.So, for en mann, bør dette være enkelt, ikke sant? Du har en svart slips, så du er flink til å gå! Ikke nødvendigvis. Mens standardene varierer fra land til land, og selv fra hendelse til hendelse, er det generell enighet om at svart slips betyr en smoking.

En svart eller mørk dress er upassende for tradisjonell svart slips, men vil være et akseptabelt alternativ for en invitasjon ringer for svart slips valgfri antrekk. Så, for tradisjonell svart slips bære en svart smoking, svart tversoversløyfe, og en smoking kjole skjorte. Det finnes to typer klassiske smoking skjorter: Den vingespiss krage skjorte, og snu krage kjole skjorte. Den vingespiss krage skjorte er den mest klassiske type skjorte. Den har en tung stivet krage som står opp. Bare spissene er brettet over. Den vingespiss kjole skjorte kan være en litt ubehagelig for lengre hendelser.

I dette tilfellet kan du gjøre det bedre med tur over krage kjole skjorte. Denne type skjorten har en krage som en vanlig kjole skjorte. Det er i utgangspunktet en formell versjon av det vanlige kjole skjorte som bruker franske mansjetter, slitt med mansjettknapper, og dekorasjoner i form av folder i front. Slike folder er også kalt pleat.As for daten din, er dette en mulighet for henne å flaunt hennes absolutt beste. Hente ut DeLaurentis! Det er langt mindre restriksjoner på svart slips antrekk for kvinner, så lenge det er veldig formell.

Mens grunnleggende svart er alltid en god innsats, farger, sparkle og glitter er helt greit. Tross alt, hun fikk det perfekte tilbehøret: Du, kledd i en farge som matcher noe i hennes garderobe. Selv om den klassiske full lengde kappe er trolig mest allment akseptert, kan et skjørt og topp arbeid til semi formell eller svart slips valgfri hendelser. Skjørtet hem bør falle under knærne; noe kortere er generelt ikke ansett formell. Lav rygg eller stuper necklines kan være egnet, men tenk på gjestelisten før du prøver noe daring.

How om tilbehør? For gentleman, mansjettknapper definitivt hører hjemme, og de med litt flash diamanter eller smaragder kanskje vil legge til et snev av klasse. Hvis du ikke har en kjole klokke, ikke bære en klokke. Damene har mer spillerom her, også.

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.